Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
ZALKTIS un dokumentu piesaiste К списку тем
Nata27 24.09.2008 16:17
104 сообщения на сайте
104 сообщения на сайте
Ответы (55)
Maksājiet, izmantojot "mūsu" komisiju, nedalot uz pusēm. Ja pr-ma neļauj piesaistīt rēķinu - tad pērciet citu pr-mu, vai nu vediet vēl tabulu EXCELī.
Zalktī ir tāda lieta kā Apmaksas dokumentu kontroles saraksts, kurā var sasaistīt apmaksas dokumentu ar apmaksāto attiecīgo rēķinu.
Par komisijām īsti nesapratu, vai tad tās ir kreditoru/ debitoru saistības?
Par komisijām īsti nesapratu, vai tad tās ir kreditoru/ debitoru saistības?
Man ir dažreiz tādi maksājumi no ārvalstīm, kad no saņemamās summas tiek ieturēta bankas komisija. Tāpat kaut kā šī komisijas summa jāiegrāmato, jo seņemam mazāku summu, kā rēķinā. Varbūt te arī tāds gadījums.
Jumī, piemēram, var turpat bankas maksājumā veikt papildus grāmatojumu. Es arī izziņas nerakstu, jo līgumā ir atrunāts, ka mēs maksājam komisiju un bankas izrakstā redzamas visas summas.
Andaz, Jumi ar Zalkti nevar salīdzināt.lai gan.......:-)
Aivareno 24.09.2008 21:21
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Es jau šodien gribēju izveidot jaunu tēmu ar nosaukumu "Vai kāds nezina, kur pazudis Aivareno?"
Labi, ka atradās pats.
Labi, ka atradās pats.
Irēna
Kas tur smieklīgs? Es jau biju satraucies - kas noticis? Varbūt kāds negadījums? Cilvēks pēkšņi tā pazūd. Bez pēdām. Labi gan, ka atradās, tagad nomierinājos.
Kas tur smieklīgs? Es jau biju satraucies - kas noticis? Varbūt kāds negadījums? Cilvēks pēkšņi tā pazūd. Bez pēdām. Labi gan, ka atradās, tagad nomierinājos.
Andaz! "Man ir dažreiz tādi maksājumi no ārvalstīm, kad no saņemamās summas tiek ieturēta bankas komisija. Tāpat kaut kā šī komisijas summa jāiegrāmato, jo seņemam mazāku summu, kā rēķinā. Varbūt te arī tāds gadījums".
JĀ TAS ARĪ IR TAS, PAR KO RAKSTIJU. PALDIES, INFORMĀCIJA BŪS NODERĪGA!
JĀ TAS ARĪ IR TAS, PAR KO RAKSTIJU. PALDIES, INFORMĀCIJA BŪS NODERĪGA!
Nata27 25.09.2008 08:49
104 сообщения на сайте
104 сообщения на сайте
Aivars007, tad kad es patiešām esmu pazudis, Jūs pat nepievēršat uzmanību.Biju "aizskrējis" brīvdienās uz Hamburgu iepirkties.Paspēju gan iepirkties , gan atpūsties.Nekad nebiju bijis Vācijā un tad nu iespaidu pusgadam pietiks.:-)
Aivareno 29.09.2008 22:12
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Вот это я понимаю: "Biju "aizskrējis" brīvdienās uz Hamburgu iepirkties" ! Как будто в Ригу "сгонял" за покупками! Молодец, Айварено!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть