Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Grāmatveža palīgs К списку тем
Bellita 01.10.2008 12:38
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Ответы (25)
te parasti neviens neatsaucas. konkurence.
Putnins_a 02.10.2008 01:04
201 сообщение на сайте
201 сообщение на сайте
Причем здесь конкуренция? Будет человек практиковаться без оплаты? Если будет, то можно пристроить.
Aleksja 02.10.2008 01:10
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Man personīgi tādi praktikanti tikai traucē. Un neviens par viņu apmācīšanu nemaksā, tas nozīmē, ka jāpatērē savs darba laiks bez apmaksas - par baltu velti. Un ku nu vēl nervi!
Mūsdienās ne katrs to var atļauties.
Parasti jau praktikantiem dod sakārtot arhīva dokumentus, bet man tie ir sakārtoti.
Mūsdienās ne katrs to var atļauties.
Parasti jau praktikantiem dod sakārtot arhīva dokumentus, bet man tie ir sakārtoti.
Ļoti žēl, ka tā.
Praksi esmu gatava strādāt bez atlīdzības, bet gribētu arī kaut ko no tā visa iemācīties, ne tikai kārtot arhīva dokumentus. Koledžā teorētiskā bāze ir diezgan spēcīga, bet ir vajadzīga prakse! Varbūt kāds tomēr atsauktos.
Mans e-pasts ir gukruz@inbox.lv:'(
Praksi esmu gatava strādāt bez atlīdzības, bet gribētu arī kaut ko no tā visa iemācīties, ne tikai kārtot arhīva dokumentus. Koledžā teorētiskā bāze ir diezgan spēcīga, bet ir vajadzīga prakse! Varbūt kāds tomēr atsauktos.
Mans e-pasts ir gukruz@inbox.lv:'(
Bellita 02.10.2008 14:35
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Vēlams Rīgā, Centra rajonā.
Bellita 02.10.2008 15:55
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Lasot pēdējos ierakstus, sanāk, ka kaut kur starp Preiļiem un Jēkabpili - visdrīzāk uz Līvāniem. Nekāda cita ievērības cienīga miesta tur pa vidu nav.
Kauns atzīties, bet Preiļos nemaz neesmu bijusi, bet Jākabpilī gan!
Līvānos, savukārt, netālu no Līvānu stikla ir maza konditoreja, kurā cep vnk dievīgus cepumiņus!
Līvānos, savukārt, netālu no Līvānu stikla ir maza konditoreja, kurā cep vnk dievīgus cepumiņus!
Nav nemaz slikti arī Jēkabpilī. Arī te cilvēki, kam pāri 30 mēgina pamainīt profesijas, dzīves stilu. Protams, ka daži pasmejas, ka tādā vecumā maina profesiju, bet katram vecumam savs skaistums. Un iedomājieties - praktikante - kam nemaz vairs nav 30. Skan perfekti.
Dinan 03.10.2008 10:40
26 сообщений на сайте
26 сообщений на сайте
No sērijas : pasmejies par sevi pats......
Es arī iesācējas darbu Rīgā nedabūju, mazpilsētā dabūju, nu i ņemos, pa 6 mēnešiem liekas ka dzīve pārgriezusies uz otru pusi, pat laika ziņas savādāk klausos, kur nu vēl likumdošanu. Pati smejos, draugi arī, kāds no VGK arī, bet mēģinu rullēt, jo "sazin kā var gadīties........"
Es arī iesācējas darbu Rīgā nedabūju, mazpilsētā dabūju, nu i ņemos, pa 6 mēnešiem liekas ka dzīve pārgriezusies uz otru pusi, pat laika ziņas savādāk klausos, kur nu vēl likumdošanu. Pati smejos, draugi arī, kāds no VGK arī, bet mēģinu rullēt, jo "sazin kā var gadīties........"
Vkristin 03.10.2008 12:36
65 сообщений на сайте
65 сообщений на сайте
Beigsim laukos būvēt māju un uzreiz no Rīgas pārcelsimies uz brīnišķigu mazpilsētu Talsiem. Kā man noriebušies šie sastrēgumi un Rīgas Domes nesakārtotā pilsētas vide.
Tiggra123 03.10.2008 14:13
435 сообщений на сайте
435 сообщений на сайте
Pēc pēdējām ziņām Rīgā vienkāršipar daudz "aģentūru", "departamentu", jo nevar jau izsekot, bet mazpilsētā redz un turne katrs kau ko lielu apriezt spējīgs. Elpot un dzīvot vienkāršāk (gan jau arī kontēt).
Vkristin 03.10.2008 14:44
65 сообщений на сайте
65 сообщений на сайте
..un zina, ka darīsi, pat ja vēl neesi paspējis izdarīt
Zenijalinda 03.10.2008 14:55
51 сообщение на сайте
51 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть