Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Gada ienakumu deklaracija К списку тем
Gada ienakumu deklaracija
Kto horosho razbiraetsja v etom?Za 2007 god mne vidali pazinojums par nodokli:
Bruto 92.30
Neapl.minim 324.19
val. soc.iemaksa 8.31
Ienakumi,no kura apr.nod -240.20
ietur.nodoklis 14.95
VID atmaksa ied.ienakumanodokla parmaksu 107.84 Ls.
Otkuda vzeli etu summu?Zaranee spasibo.
Ответы (37)
Bet ja viņš vēl 3 vietās strādā???
Un veic iemaksas 3.pensijulīmenī ? Un mācās?
Так, для заполнения Годовой Декларации он укажет все свои места работы, все брутто заработки, но лишь один годовой необлагаемый минимум! При чем здесь Ваша фирма и Ваши начисления?
У Вас у него неуплачивается налог, если у него меньше 80. На другой не уплачивается... И далее. Так что требовать к возврату? Хоть какой уровень у человека пенсии! Просят то вернуть - УПЛАЧЕННОЕ!
Хотя стоп! По налоговой же только применить можно!
Вобщем у Вас налога нет и все! Никаких там минусов!
Bet pārējās darba vietās IIN ietur no pirmā santīma.
Var būt Nikolija strādāja vairākās vietās, vai kādu periodu vispar nestrādāja, bet VID piemēroja gada neapliekamo min. "VID atmaksa ied.ienakumanodokla parmaksu 107.84 Ls." tik viegli šie tādu naudu neatmaksātu
Bet, tauta. Jūs gribat teikt, ka Jums 1C proporcionāli skaita neapliekamo minimumu pat tādos gadījumos, kad ar darbinieku turpinās darba attiecības , bet viņš nestrādā pilno mēnesi???
Albina, a Jūs darba laika uzskaites tabeli taisat 1C programmā?
Da vi pravi.Jane rabotala po4ti god,ushla v dekret.I etot vozvrat deneg kak-to svjazan s neapl.minimumam
И табель в программе не заполняю, только вношу больничные, отпуска и программа все считает.
Irena, par to ir skaidrs, es runāju par gadījumiem, kad cilvēks juridiski strādā pilno mēnesi, bet faktiski tikai dažas
dienas.Nuneticu, es, ka programma automātiski rēķina neapliekamo minimumu tikai tik, cik vajag. var būt jums ir versija Alga un kadri?
Нет, у меня просто все повременники с окладом.
Ha, nu tad jums pat neko ievadīt nevajag, tikai darba dienu skaitu, un , laikam, visiem algas virs 160,00 Ls. A man summētais darba laiks un stundas tarifa likme 1,00 Ls.
Nikolija,
если у вас удержано 14,95, то только эту сумму вы и можете вернуть
Считала в 1С и почасовую зарплату. Проблем не было.
Albina, un algas bija virs neapl.minimuma Un stradnieku kartiņā arī neapliekamais min. uzrādās tikai vajadzīgaja apmērā? Bet cik es sapratu Nikolijai VID jau atgrieza naudu.
Закрыть
Краткое описание нарушения