Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
slimibas nauda К списку тем
Ответы (37)
Oktobrī viss aprēķins

Larao 06.10.2008 12:52
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
domājiet loģiski!
pieņemam, ka algas par septembri aprēķinām 30.09. Slimības lapas vēl nav un nav zināms vai vispār būs!!!!!
aprēķinu var veikt tikai tajā brīdī kad ir dokuments
pieņemam, ka algas par septembri aprēķinām 30.09. Slimības lapas vēl nav un nav zināms vai vispār būs!!!!!
aprēķinu var veikt tikai tajā brīdī kad ir dokuments

Larao 06.10.2008 12:57
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Оплатить больничный тогда, когда он начислен, это расчёт по месяцам поделиться, часть на сентябрь и часть на октябрь, исходя из этого и налоги удерживаются.
Pirmo reizi kaut ko tādu dzirdu - DN pabalsta dalīšana pa mēnešiem.
Tas NAV atvaļinājums!
Kurā mēnesī DNL iesniedz, tajā mēnesī arī iekļauj apmaksas aprēķinu, nav nekādas dalīšanas pa mēnešiem.
Darbinieks var atnest DNL arī pēc 15.datumapar iepriekšējo mēnesi. Un šajā gadījumā Jūs dalīsiet aprēķinu un vēl pārskatu labosiet?
Redzu, ka dažs labs te ir gatavs uti kājām uz Jelgavu aizdzīt...
Tas NAV atvaļinājums!
Kurā mēnesī DNL iesniedz, tajā mēnesī arī iekļauj apmaksas aprēķinu, nav nekādas dalīšanas pa mēnešiem.
Darbinieks var atnest DNL arī pēc 15.datumapar iepriekšējo mēnesi. Un šajā gadījumā Jūs dalīsiet aprēķinu un vēl pārskatu labosiet?
Redzu, ka dažs labs te ir gatavs uti kājām uz Jelgavu aizdzīt...

Aivars007
bet algu taču rēķina pēc 06.10.
bet algu taču rēķina pēc 06.10.

Larao 07.10.2008 17:50
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте

Larao 07.10.2008 17:57
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Jūs te tādi laimīgi apmaināties ar komplimentiem, bet aiz tā kādreiz var stāvēt nopietna problēma. No personīgās pieredzes.No17.09.ir slimības lapa A, iesniegta tad, kad alga par septembri aprēķināta.Viss aprēķins oktobrī.Uz to brīdi viss OK. Darbinieks atrgiezās darbā, un nākošā saslimšana sekoja no 12.12.Novembri,oktobri neņēma vērā, un B lapu rēķināja kā pēdējo mēnesi iekļaujot septembri, kas praktiski ir tikai tāds pusmēnesis algas izteiksmē.Un slimoja cilvēks gandrīz gadu, kamēr tika noteikta invaliditāte, bet, vai variet iedomāties, cik grūti bija darbiniekam saprast,kur palika viņa slimības nauda, ko rēķināja darba devējs, un tas bija par septembri. Tas bija jau se, bet man tas palika atmiņā kā slikts piemērs.
Es pati pēc iespējas cenšos SN sadalīt pa mēnešiem.
Jā, alga var būt jau izmaksāta aprēķina brīdī, bet tas taču netraucē to aprēķināt,izmaksāt un sadalīt pa mēnešiem,jo Ziņojums par VSAOI ir jāiesniedz līdz 15. datumam.
Es pati pēc iespējas cenšos SN sadalīt pa mēnešiem.
Jā, alga var būt jau izmaksāta aprēķina brīdī, bet tas taču netraucē to aprēķināt,izmaksāt un sadalīt pa mēnešiem,jo Ziņojums par VSAOI ir jāiesniedz līdz 15. datumam.

Vijoliite 07.10.2008 18:22
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Больничные по месяцам не делю. У кого-то может и 15 срок сдачи, а у меня 5-ое. И при большом кол-ве больничных можно запариться корректировать отчеты.
Aivars007, а чем в данном случае больничный в разных месяцах, отличается от отпуска в разных месяцах? Тогда по Вашей логике и отпускные нужно не делить.
Par atvaļinājumiem laikam bija kaut kur rakstīts, tāpēc pieturos pie tā. Bet par DNL neesmu manījis nekur.
Es ne pēc loģikas šoreiz, bet pēc rakstītā.
Kaut gan arī loģika saka man to pašu - mēnesī, kurā iesniedza DNL.
Es ne pēc loģikas šoreiz, bet pēc rakstītā.
Kaut gan arī loģika saka man to pašu - mēnesī, kurā iesniedza DNL.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть