Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Darbinieku skaits К списку тем
Vstund 06.10.2008 17:02
380 сообщений на сайте
380 сообщений на сайте
Ответы (6)
Gada pārskatu likums:
Vidējais darbinieku skaits aprēķināms, saskaitot sabiedrībā strādājošos darbiniekus pārskata gada katra mēneša pēdējā datumā un summu dalot ar mēnešu skaitu pārskata gadā.
Darba likums:
3.pants Darbinieks
Darbinieks ir fiziskā persona, kas uz darba līguma pamata par nolīgto darba samaksu veic noteiktu darbu darba devēja vadībā.
Vidējais darbinieku skaits aprēķināms, saskaitot sabiedrībā strādājošos darbiniekus pārskata gada katra mēneša pēdējā datumā un summu dalot ar mēnešu skaitu pārskata gadā.
Darba likums:
3.pants Darbinieks
Darbinieks ir fiziskā persona, kas uz darba līguma pamata par nolīgto darba samaksu veic noteiktu darbu darba devēja vadībā.
Liels Paldies!
Vstund 06.10.2008 17:09
380 сообщений на сайте
380 сообщений на сайте
Tie cilveki ar kuriem noslēdts uzņēmuma vai vadīdas līgums neskaitās kā darbinieks? tacu mēs tos pieņēmām ar ziņu kodu 21 kā darbinieku. Nesaprotu...
Man liekas ka viņi arī skaitās kā darbinieki.
Vai man nav taisnība?
Man liekas ka viņi arī skaitās kā darbinieki.
Vai man nav taisnība?
Kiyoko 06.10.2008 18:17
323 сообщения на сайте
323 сообщения на сайте
Вообще-то принимают на работу по 11 году. По 21 коду увольняют.
По кодам проходят только дарбанемейсы для уплаты социальных взносов.
Дарбиниеки - это те, кто работает по дарба лигумсу.
Еще есть и другие формы отношений, которые являются работополучателями для социальных взносов, но не являются работниками в толковании трудового закона.
По кодам проходят только дарбанемейсы для уплаты социальных взносов.
Дарбиниеки - это те, кто работает по дарба лигумсу.
Еще есть и другие формы отношений, которые являются работополучателями для социальных взносов, но не являются работниками в толковании трудового закона.
Patiešām ir vērts izlasīt kādu likumu, pirms stāties pie šādu pārskatu iesniegšanas.
Un pārskatā katram kodam ir paskaidrojums - kā 21.kodsvar būt par pieņemšanu darbā!?!
Uzņēmuma līgums NAV un nekad nav bijis darba līgums!
Un pārskatā katram kodam ir paskaidrojums - kā 21.kodsvar būt par pieņemšanu darbā!?!
Uzņēmuma līgums NAV un nekad nav bijis darba līgums!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть