Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
D 2410 K7190 - nesaprotami kontējumi К списку тем
D 2410 K7190 - nesaprotami kontējumi
Sāku gatavot operatīvo bilanci un redzu ka ik gadu summa kas ir iegrāmatota ar augstāk minēto grāmatojumu uz D 2410 krājas un netiek norakstīta. Vai es varu par 2004, 2005, 2006, 2007 gadu norakstīt 2008 gadā??
Gribēju uzzināt kādam darījumam ir tāds grāmatojums??
Ответы (6)
Tiešām, grūti iedomātis, ko bija domājis gramtvedis taisot šādu grāmatojumu. Es domāju, ka par pagajušiem gadiem, Jums labak summu no 2410 norakstīt uz 8... kontu.
Kā katra neskaidrība - tā ir jāizseko - jāatrod laikā, kad tā radusies, jāatšifrē pēc dokumenta vai summas. Un tad saskaņā ar vadības papildus sniegto info p jārīkojas. Tā vnk - bum un gatavs! - neiesaku darīt.Vislabāk, manuprāt, ir atstāt operatīvajā, bet, pie tās iesniegšabas parakstīšanai - sajatavot info ar datiem vadībiņai. IMHO
Хмм, по ходу уменьшали себестоимость проданных товаров. Есть вариант, что это коррекция на дополнительные зтраты по приобретению товаров (обычно тр-порт, ДРН, муйта), которые падают на товары в остатке на конец года. Правда, 2410 тут не при чем, обычно это 21..). Если дело в этом, то по концам года просто рассчитайте эту сумму, какой она должна быть, а разницу верните на 71..
Если дело в этом, то по концам года просто рассчитайте эту сумму, какой она должна быть, а разницу верните на 71..
........
Labāk jau nu uz iepr.perioduizd.
Bet tikpat labi var būt daudz vulgārāki varianti.
jāpārliecinās, kas tad tieši tur tika grāmatots, varbūt kaut kādi abonementi nākošam gadam vai apdrošināšanas polises daļa, kas sākas vienā gadā bet beidzas otrā gadā.
Šajā grāmatojumā nav domāts abonements vai polises. tur ir saistība ar preci. Man bija izrakstīts uz lapiņas bet atstāju to citā darbā??
Закрыть
Краткое описание нарушения