Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Grāmatvedības Nolikumi К списку тем

Grāmatvedības Nolikumi
Labdien!

Vai varētu lūdzu kāds man atsūtīt nolikuma paraudziņu par reklāmas un reprezentācijas izdevumiem, kā arī nolikumu par ilgtermiņa finašu ieguldījumiem. janina@zemgale.info

PALDIES
Janinaa
Janinaa 17.10.2008 13:00
121 сообщение на сайте

Ответы (4)

Īsti gan neatradu, ko man vajag. Varbūt vēl kāds var palīdzēt.paldies
Janinaa
Janinaa 17.10.2008 13:46
121 сообщение на сайте
А у Клео в хр. смотрели?
Inst
Inst 17.10.2008 14:51
нет сообщений на сайте
nē, man nav. Reprezentācijas izdevumiem ir viens teikums likumā par UIN " Nodokļa maksātāja apliekamo ienākumu palielina par: 40 procentiem no reprezentācijas izdevumiem izmantotās summas. Šā panta izpratnē reprezentācijas izdevumi ir nodokļa maksātāja izdevumi tā prestiža veidošanai un uzturēšanai sabiedrībā pieņemto standartu līmenī. Tie ietver izdevumus publisku konferenču, uzņemšanu un maltīšu rīkošanai, kā arī izdevumus nodokļa maksātāju reprezentējošu priekšmetu izgatavošanai." Neuzskatu par nepieciešamu viena teikuma dēļ radīt veselu nolikumu.
Cleo
Cleo 17.10.2008 19:39
19235 сообщений на сайте
http://www.vgk.lv/lv/webftp/1163/1117-metodikas2007/8118/ilgterminu_ieguldijumu_kriteriji.doc
Cleo
Cleo 17.10.2008 19:41
19235 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.