Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN deklar. 63 rinda
Sakiet lūdzu, vai ir jāatšifrē PVN deklarācijas 63.rinda( = 52.rinda) tie ir saņemtie pakalpojumi no ES. PVN 1 pielikumā ieliku 1.daļā,bet EDS atrakstīja,ka kļūda. Arī 2.daļā pie saņemtajām precēm no ES nedrīkst likt, bet kur tad??? Varbūt vispār nav jāatšifrē ?
Ответы (12)
Atšifrējumam par pakalpojumiem no ES jābūt PVN 1.pielikumā. Bet tikai ja summa pārsniedz 500 Ls. Ja nēpārsniedz, tad viņai jābūt Pārējos.
Paldies, viss ir skaidrs. Zvanīju uz VID konsultāciju, tur paskaidroja, ka vienkārši EDS neatpazīst PVN maksātājus no ES 1.pielikumā, kā teikt, neliela kārtējā problēmiņa no VID puses.
Ja atskaites nenodod elektroniski,viss ir OK.
Ja atskaites nodod elektroniski, то тоже viss ir OK. Толькр предупреждение выдается, но не ошибка.
Nodokļu maksātāja ... iesniegtais dokuments "PVN 1: Pārskata par priekšnodokļa summām I daļa" Nr. ... par taksācijas periodu no 1.9.2008 līdz 30.9.2008 pieņemts un iekļauts VID datu bāzē.
Ar sekojošām kļūdām:
- darījumu partneris ... nav PVN maksātājs;
Да, по телефону ВИД объясняет, что это просто предупреждение, но ведь в тексте в сообщения ЕДС фигурирует слово "ошибки" . Не очень приятно.
Будем надеяться, что это просто временное явление
У меня не "ошибки", а brīdinājums фигурирует, что номер синтаксически некорректен.
Значит еще один подвид неполадок в системе.
Да у них вся эта система - одна сплошная неполадка
Москва не сразу строилась ....
Так за столько лет неужели нельзя было привести в порядок хотя бы элементарные вещи.
Ой, Альбишик, два года - это вообще не срок, вот к пятому году мож чего и образумитсяLOL
Закрыть
Краткое описание нарушения