Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Palīdziet! Помогите! Help! Aidez! Helfen Sie! Ayuden! К списку тем
Ответы (107)
Vot visu nakti domāju vai izglāba Aivaru007!!!
Jo tik viņš zin kādas šķirbas ir ja krājumu palielinājums tiek grāmatots D 2130 K7190 un D 7190 K 8610...
Un tad tos kontus slēdzot, piemēram Zalktī, sanāk uz pelnu aizgrāmatot gan preču krājumu vērtības izmaiņas 7190 (peļņas kredītā), gan arī vias ienākošas PPR (7120) peļņas pasīvā.... un līdz ar to palielinās neto apgrozījums un ražošanas izmaksas!!!
Un tad ir TĀDAS grīdas šķirbas! Kas noteikti jānosedz ar locekļiem.
Ko mēs bez Aivara007 darīsim?
Jo tik viņš zin kādas šķirbas ir ja krājumu palielinājums tiek grāmatots D 2130 K7190 un D 7190 K 8610...
Un tad tos kontus slēdzot, piemēram Zalktī, sanāk uz pelnu aizgrāmatot gan preču krājumu vērtības izmaiņas 7190 (peļņas kredītā), gan arī vias ienākošas PPR (7120) peļņas pasīvā.... un līdz ar to palielinās neto apgrozījums un ražošanas izmaksas!!!
Un tad ir TĀDAS grīdas šķirbas! Kas noteikti jānosedz ar locekļiem.
Ko mēs bez Aivara007 darīsim?
Dimma 22.10.2008 08:49
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Esmu dziļi pateicīga Amberai, ka manā prombūtnē viņa aktīvi iepazīstināja ar KL pantiem! Citādi - kas par vēlu, būtu par skādi!
Ļauju raksties savos laukos, ja tas glābj dzīvības!
Aivar007! Vai esiet dzīvs, sveiks, vesels?!
Ļauju raksties savos laukos, ja tas glābj dzīvības!
Aivar007! Vai esiet dzīvs, sveiks, vesels?!
Lai ābolu sula liekas viņam kā nektārs!
Krutais tusiņš te jums panesies...
Krutais tusiņš te jums panesies...
Leciigaa 22.10.2008 09:48
2691 сообщение на сайте
2691 сообщение на сайте
Jau labu laiku kā nebiju tik gardi smējies.
Bet, manuprāt, par atvaļinājumiem un slimības lapām esat piemirsuši.
Vai slimības lapas A un B man nemaz negribat sarēķināt? Ņemot vērā, ka es strādāju bez atalgojuma virs normālā darba laika.
Bet, manuprāt, par atvaļinājumiem un slimības lapām esat piemirsuši.
Vai slimības lapas A un B man nemaz negribat sarēķināt? Ņemot vērā, ka es strādāju bez atalgojuma virs normālā darba laika.
Людиии.. а чё это было-то??
А мне кажется, Айвар хотел таким образом красные колготки, переходящие умыкнуть. А о них никто и не вспомнил
А мне кажется, Айвар хотел таким образом красные колготки, переходящие умыкнуть. А о них никто и не вспомнил
Красные колготки обычно Батейкин на торжественные мероприятия одевает. А тут правое дело!!! Товарсча спасали всю ночь.....LOL
Aivar! Pēc tāda stressa, Jums obligāti jāizej rehabilitācijas kursus 24-ja oktobrī Rušonās šašličkā.....:-D
Vispār nav slikta doma, jo šašliks taču latviešu nacionālais ēdiens! Ai, kā es varētu pierīties mūsu nacionālo ēdienu... Vienīgi, ja tas "na xaļavu", jo esmu visnotaļ skops uz savas naudas izdošanu...
Jāpacenšas vēl - varbūt spīdēs -> kļūsiet par Goda Viesi.
No tiem, maybe, pat krīzes laikos neprasa...
No tiem, maybe, pat krīzes laikos neprasa...
Leciigaa 22.10.2008 13:01
2691 сообщение на сайте
2691 сообщение на сайте
A metodiku nevajag?
Leciigaa 22.10.2008 13:04
2691 сообщение на сайте
2691 сообщение на сайте
Gaidiet....:-D
Leciigaa 22.10.2008 13:07
2691 сообщение на сайте
2691 сообщение на сайте
Kad no otra ko - tad runa tūdaļ par maisiem, kad no paša - "plānais maciņš".
Labu labais.:-D
Labu labais.:-D
Leciigaa 22.10.2008 13:17
2691 сообщение на сайте
2691 сообщение на сайте
Я бы тоже проставилась Айвару репрезентационной национальной кормежки порцайку. Но, без сомнения, под савстарпейе норекини в виде (хм, что б пожелать то?) ... грамотно оформленных образцов поцелуек!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть