Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Tilde Jumis par priekšapmaksu К списку тем
Tilde Jumis par priekšapmaksu
Sveicināti!!
Pastāstiet lūdzu, kā jūs Tildē bankā ievadiet samaksāto priekšapmaksu un kā sasaistat pēc tam ar ienākošo PPR?
Paldies???:-)
Ответы (15)
vai tā jauna banka? Tildes banka?
Vai varbūt Jūs gribat, kaut ko par programmu Tildes JUMIS uzzināt?
Es gribētu uzzināt kā ievadīt samaksāto priekšapmaksu programma Tilde jumis;-)
Larao paldies to es saprtu, bet kā ir tad ja ir 2190?
Ir tieši tāpat. Nekādas atšķirības.
Tad man jāievada Bankas izejošais dokuments pie dokumenta tipa, bet kas jāizvēlās pie dokumenta grupas???
Vadot bankas izejošo dokumentu automātiski ieliekas "Kredīta apmaksa".
Paldies, sakiet vēl lūdzu par PVN. Jūs liekat klāt atsevišķā rindā, lai parādītos PVN deklarācijā?
Ja samasāta priekšapmaksa, tad es šo summu varu iekļaut priekšnodokli. Tad man jāveido atsevišķ grāmatojums, lai viņš tur parādītos?
Bet kā tad savādāk jūs to PVN dabūsiet?
Man otrā programma(Hansaworld), rakstu klāt pie MU, tāpēc tā arī jautāju vai Tildē arī tā var;-)
Pie izejošā maksājuma finanšu dokumenta izveido rindu ar PVN grāmatojumu.
Jumī var visu.
Larao Jums iedeva saiti uz "Tildes" mājas lapu. Paskatieties, tur ir sadaļa "Noderīgas lietas", kurā ir apraksti kā ērtāk strādāt Jumī.
Kā arī pie Grāmatvežu pēcpusdienām un Izlaiduma informācijas ir dažādi materiāli, ko vērts paskatīties.
Закрыть
Краткое описание нарушения