Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

Nekustamā īpašuma reģistrācija VID К списку тем

Nekustamā īpašuma reģistrācija VID
Iegādāts nekustamais īpašums (ēka) 2001.gadā, rekonstruēts pašu spēkiem, 2005.gadā pieņemts ekspluatācijā. Nav paziņots VID. Tagad attapāmies (ar VID palīdzību). Viņi prasa visu dokumentu, kuri izmantoti rekonstrukcijā (saraksts uz 4 lapām no 2003.gada), kopijas. Pēc PVN likuma 10.panta4.2. jāziņo par iegādātu, uzceltu, rekonstruētu, utt. īpašumu. Vai tagad šai ziņojumā būtu jāiekļauj arī rekonstrukcija (izbūvēti kabineti birojam tehniskā ēkā)? Padalieties, lūdzu pieredzē.
Dora36
Dora36 24.10.2008 08:49
351 сообщение на сайте

Ответы (2)

Ja tas nav bijis vienkāršs remontiņš, bet kārtējā rekonstrukcija - jā, jāziņo. Mums bija rekonstrukcija, ko šogad pabeidzām - rakstīju vēstuli brīvā formā, ka tad un tad ir nodots ekspluatācijā, un par darbiem un materiāliem atskaitītais priekšnodoklis sastāda XX Ls. Nekādas kopijas klāt nepievienoju, bet man nebija kavēts.
Sniegs
Sniegs 24.10.2008 09:10
50 сообщений на сайте
Tikko aiznesu nokavēto (2006. g.), bet pati uzgāju. Vienam nek. īp. bija materiāli no vairākiem PPR - izdrukāju materiālu sarakstu no programmas, kuri bija ieguldīti rekonstrukcijā.

Atnāca vēstule no VIDa, ar atgādinājumu, ka 10 gadus jāpaziņo vai nav neapliekamie darījumi. Vairāk nekā!
Stinalv
Stinalv 24.10.2008 15:50
24 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.