Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Jumis - virsgrāmata К списку тем

Jumis - virsgrāmata
Vadu 2007 gada atlikuma dokumentus.Betatverot virsgrāmatu kā pirmā rindiņa parādās kaut kāda summa bez piesaistītiem dokumentiem. Kā atrast, kas tas varētu būt??? Un vēl - kā izveidot apgrozījuma pārskatu? Piedodiet - Juma noderīgas lietas izlasīju, bet tur par tādu gadījumu nekas nav rakstīts.:(
Otija
Otija 29.10.2008 10:16
1772 сообщения на сайте

Ответы (6)

Ja pareizi sapratu jautājumu , tad tā virsgrāmatas 1.rindiņa jau arī ir ievadītais kontu atlikums .Pārsvarā atskaites jāskatās Finanšu atskaites/Kontu pārskats . Piedāvātās formas var arī rediģēt, bet par to vajadzētu palasīt Rokasgrāmatu.
Ilonar
Ilonar 29.10.2008 10:29
нет сообщений на сайте
Pārbaudīšu saskaitot, bet vispār liekas, ka kontu atlikums ir apakšā - speciālos lodziņos...
Otija
Otija 29.10.2008 10:33
1772 сообщения на сайте
ja vadot atlikumus 1 rinda ir bez konta, tad atlikums uz sākumu ir nekorekti ievadīts! tas nozīmē ka debets nesakrīt ar kredītu, bet Jumim domā irtikai viena ka debets vienmēr ir vienāds ar kredītu un tāpēc rodas rinda bez konta
Larao
Larao 29.10.2008 10:47
6767 сообщений на сайте
Nu skaidrs, jo visus atlikuma dokumentus es vēl nepaspēju savadīt! Vakarā vēlu jau skatījos, cik paspēju un tādēļ tāds jautājums. Paldies , Larao... Un vēl - jautājums Jums, jo redzu, ka daudz saprotat no programmas - kā var izveidot operatīvo bilanci.Veidojotbilanci programma jautā slēgt kontus , bet man nedod iespēja atzīmēt, kurus kontus slēgt - tikai - uz kuru kontu-8610...
Otija
Otija 29.10.2008 10:59
1772 сообщения на сайте
15 gadi darba ar progarmmu dod zināmu pieredzi

veidojot operatīvo bilanci Jūs izejiet visus soļus bilances veidnē, bet tanī brīdī kad Jūs redzat Aktīvu un pasīvu, tanī solī var izdrukāt bilanci. kad bilance ir rokā, atceliet darbību un konti Jums paliks nenoslēgti.

Es piemēram Jumja veidlapu neizmantoju! tāpēc to izmantoju tikai tad kad jānoslēdz gads, operatīvajām bilancēm izmantoju virsgrāmatu ko var eksprtēt uz exceli un tur salieku formulas iekšā un man ir tā kā man vajag!
Larao
Larao 29.10.2008 11:13
6767 сообщений на сайте
Nu skaidrs, palasot, man tā arī likās, ka slēgt kontus gada vidū nav prātīgi.Paldies!
Otija
Otija 29.10.2008 11:21
1772 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.