Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Путевой лист в Тилде
Прочитав умные рекомендации на сайте Тилда.ЛВ, поняла ,что создание маршрутного листа в этой программе чисто для "красоты", т.е. подобное можно изваять и в Excel.
Т.е. я должна опять ручками высчитывать средневз.цену горючего и заносить на счёт Горючего по каждому работнику и с путевого списывать опять-таки считая калькулятором(без Тилды!).
Вопрос:Что же делает программа для учёта и списания горючки???Только красиво оформляет документ, а бухгалтерию считай сам -без программы(дабы, недай бог,бухгалтер забыл проводку!)
Если это так-жаль-поучились бы разработчики тилды у российских коллег-в 1С;-)
Кто как справляется с этой проблемой в тилде?(для особо непонятливых-Tilde Jumis;-)
Ответы (14)
man ir uzņēmumā 56 auto, taisu uzskaiti ar Jumi un maršruta lapas arī progarmmā man nav nekādu problēmu! 2 stundu laikā par mēnesi man ir maršruta lapas visām automašīnām gatavas!
Caur grāmatojumiem?
Pēc kārtas:
grāmatojums nr.1-no,piemērām, Neste rēķina summu Latos pa darbiniekiem (vai mašīnas numuriem)Dt 21.1 (bet šeit Jūs nevarat ielikt Litrus!)
grāmatojums nr.2 - no sarakstītās ceļazīmes norakstīt summu latos no tā darbinieka (atkal nav litru uzskaites, tos var redzēt ceļazīmēs tikai)
tad nozīmē, ka mums jāčeko atlikumi divās vietās:-(
kāpēc? caur grāmatojumiem?
es izveidoju "Degvielas noliktavu" un ar iepirksānas PZ savadu litrus un cenas! izveidojot maršruta lapas ar vienu norakstīšanas dokumentu norakstu degvielu! un ar atlikumiem ir viss ok
Es arī daru kā Larao. Tikai man ir izveidotas dažādas "noliktavas" - katram darbiniekam sava. Paņemu Statoil rēķinu un caur noliktavas dokumentiem ievadu.
Maršruta lapa gan nav grāmatvedim jātaisa, bet tam, kas ar to auto brauc! Tas ir viens.
Tas, ka Jumī ir šīs lapas izveidotas, droši vien, domātas, lai tad, ja uzņēmumus grāmatvedis neprot sevi nostādīt un priekš visiem lapas aizpilda, būtu ērtāk, jo diez vai katrs šoferis sēž pie sāna un atskaitās kur braucis, kāpēc un cik km.
Man arī šefs pats lapas agrāk rakstīt negribēja, tagad Jumī taisa, ka prieks! Bet es, principa pēc, netaisu, jo mans darbs ir grāmatvedību kārtot, nevis katra darbinieka neizdarības sakārtot!
paldies!vēl ir jautājumi-
1.kā var izveidot jaunu noliktavu?vienkārši izviedot jaunu kontu, piemērām 21.11?
2. Ja man būs katram darbiniekam sava noliktava un savs konts 21.11-Kociņš;21.12- Liepiņš;..... Tad virsgrāmatā , piemērām, konta 21.10 būs tā degviela kopsummā, un nevajadzētu skaitīt AR ROKĀM kopējo summu pa 35 sub-noliktavām?
Nē, nav katrai noliktavai savs konts jāveido.
Atveriet darbinieka kartīti, augša labējā stūrī ir poga "Partnera info", nospiežat uz tās. Atvērsies kartīte, kas līdzīga partneru kartītei, ielieciet ķeksi "Preču noliktava".
Aizpildot iepirkšanas pavadzīmi norādīsiet degbviela A95 100 l cena 0,60 un ievietosiet noliktavā ar darbinieka vārdu uzvārdu.
Kad taisīsiet atskaites, redzēsiet, cik katram darbiniekam ir degviela.
Nav katrai noliktavai jātais asavs konts.
Man ir atsevišķi konti pēc ekonomiskās būtības - materiāli, degviela...
kad norakstīsiet, tad vienā norakstīšanas dokumentā arī norakstīsiet no katra darbinieka, tikai jāizvēlas noraksīt preci-pret preci, nevis vnk ierakstot preces nosaukumu.
Sorry!Bet izveidojot jauno preci, jūs dīzeļdegviela, benzīnam jāveido VIENU preču tipu-Degviela??
Norakstīšanas dokumentā kāds partneris jāraksta (darbinieku7) vai firmu. no kuras Jums bija rēķins (??), vai savu firmu?
Un vēl:-)
Vai tas ir OK ja norakstīšanas dokumentā cena ir 0.0000, bet piesaistītajā finanšu dokumentā tika norakstīta dokumenta summa uzskaites vērtībā?
Es veidoju vienu preču tipu, bet tas ir 'jāskatās, kā jums uzņēmumā pieņemts un metodikā noteikts
Norakstīšanas dokuments ir uz firmas vārda, jo tas uzņēmuma, ne darbinieka privāts dokuments
Uz trešo jautājumu nav iespējams te īsumā atbildēt, tur ir jāpalasa Palīgs vai Rokasgrāmata
Закрыть
Краткое описание нарушения