Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
gada inventarizācija К списку тем

Orange_sunrise 29.10.2008 16:32
9 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
Ответы (23)
Kā jau iepriekš rakstīju,. tad gribētos zināt kā šī inventarizācijas un aprēķinus veic pārējie grāmatveži.No A līdz Z.Tieši tie, kuriem nav grāmatvedības programmas ar noliktavām.Un ja iespējams bez nevajadzīgām replikām.Varbūt arī citiem tas palīdzēs šo gada inventarizāciju labāk izprast.:-)

Aivareno 31.10.2008 08:10
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Aivareno
Varbūt, lūdzu, vajadzīgo un nevajadzīgo repliku sarakstu studijā!
Lai turpmāk izvairītos no aizvainojumiem (kā jaunkundzei) un "izrēķināšanās" (kā "advokāti" raksta).
Inventarizācija visu man zināmo mūžu ir un paliek inventarizācija - fakta konstatācija uz konkrētu dienu, un šī fakta salīdzināšana ar grāmatvedības uzskaiti.
Kas te vēl varētu būt apspriežams.
Atgriežos pie iepriekš rakstītā - Jums manā izpratnē ir tāds visnotaļ dīvains priekšstats par inventarizāciju kā tādu.
Iespējams, ka es maldos. Tādā gadījumā - lai Dievs man piedod, un piedodiet arī Jūs (ja varat).
Nevēlos nevienu aizvainot, un nav arī vēlme ar kādu izrēķināties.
Lai visiem jauka šī diena - nedēļas pēdējā darbdiena pirms lielā darba cēliena - pirmdien šis mēnesis jau būs beidzies ar visām no tā izrietošajām sekām.
Varbūt, lūdzu, vajadzīgo un nevajadzīgo repliku sarakstu studijā!
Lai turpmāk izvairītos no aizvainojumiem (kā jaunkundzei) un "izrēķināšanās" (kā "advokāti" raksta).
Inventarizācija visu man zināmo mūžu ir un paliek inventarizācija - fakta konstatācija uz konkrētu dienu, un šī fakta salīdzināšana ar grāmatvedības uzskaiti.
Kas te vēl varētu būt apspriežams.
Atgriežos pie iepriekš rakstītā - Jums manā izpratnē ir tāds visnotaļ dīvains priekšstats par inventarizāciju kā tādu.
Iespējams, ka es maldos. Tādā gadījumā - lai Dievs man piedod, un piedodiet arī Jūs (ja varat).
Nevēlos nevienu aizvainot, un nav arī vēlme ar kādu izrēķināties.
Lai visiem jauka šī diena - nedēļas pēdējā darbdiena pirms lielā darba cēliena - pirmdien šis mēnesis jau būs beidzies ar visām no tā izrietošajām sekām.
Es neapvainojos ne uz vienu.Jūs atkal mani pārpratāt.Es saprotu, ka inventarizācija ir fakta konstatēšana.Tikai mani interesē, kā tad notiek šie aprēķini pēc tam.

Aivareno 31.10.2008 10:19
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть