Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Актуальная дискуссия

Darbs pie ārvalstnieka К списку тем

Darbs pie ārvalstnieka
Lūdzu Jūsu padomu... Noslēdzu darba līgumu ar Eesti kompaniju, par to, ka strādāšu šeit Latvijā. Eesti paliek Igaunijā, bet es šeit... man maksā algu... kas ir ar nodokļiem? Cik saprotu tie man jāmksā pašai? ...
Elitap
Elitap 30.10.2008 23:12
26 сообщений на сайте

Ответы (8)

Manuprāt Jums taisnība, nodokļi būs jāmaksa Jums pašai, vismaz kā es atceros. Jums jāskatas Iedzīvotāju ienākuma nodokļa likums, tie panti kas attiecas uz iekšzemes darba ņēmējiem pie darba dēvēja - ārvalstnieka. Manuprāt izdevīgāk būtu noslēgt uzņēmuma līgumu ar ārvalstu firmu, bet tas protams ir atkarīgs no darba/samaksas noteikumiem/nosācījumiem.
Oxr_navigator_lv
Oxr_navigator_lv 31.10.2008 00:37
32 сообщения на сайте
Igaunijas firmai jāreģistrējas šeit kā nodokļu maksātājai un tad nodokļi visi kā parasti.

Otrs variants reģ.šeit kā pašn., bet tad tas nebūs darba līgums.
Ilma
Ilma 31.10.2008 09:03
30495 сообщений на сайте
А накой регистрироваться самозанятым, если берут на трудовой договор.

Пусть эстонцы платят как положено все налоги, отпускные, больничные, если на трудовой договор берут.
Maija
Maija 31.10.2008 09:12
28223 сообщения на сайте
Paldies... es jau tā kā domāju par reģ.kā pašnodarbinātam, bet, velku uz to to, ka esmu ekonomiski atkarīga no Eesti... ??? Tātad sanāk, ka man no saņemtās algas jāsamaksā IIN un VSAOI ?
Elitap
Elitap 31.10.2008 10:13
26 сообщений на сайте
Nē, vislabāk lai Igaunijas firma vienkārši reģistrējas šeit kā nodokļu maksātājs un tad iesniegt vajag visas atskaites kā parasti Latvijas uzņēmumi un nodokļus pārskaitīs Igaunijas firma Latvijas budžetam.Jums tas būs visizdevīgāk.
Ilma
Ilma 31.10.2008 10:16
30495 сообщений на сайте
А на кой эстам сдесь регистрироваться?
Tt7
Tt7 31.10.2008 10:52
37863 сообщения на сайте
Nu ja negrib reģistrēties, tad nekas cits neatliek kā reģ.kā pašnod., bet tad jāslēdz pakalpojuma ligums ietverot visus nodokļus +.
Ilma
Ilma 31.10.2008 10:55
30495 сообщений на сайте
Jauku Jums nedēļas nogali... Paldies...
Elitap
Elitap 31.10.2008 23:09
26 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.