Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
Darbs pie ārvalstnieka К списку тем
Elitap 30.10.2008 23:12
26 сообщений на сайте
26 сообщений на сайте
Ответы (8)
Manuprāt Jums taisnība, nodokļi būs jāmaksa Jums pašai, vismaz kā es atceros. Jums jāskatas Iedzīvotāju ienākuma nodokļa likums, tie panti kas attiecas uz iekšzemes darba ņēmējiem pie darba dēvēja - ārvalstnieka. Manuprāt izdevīgāk būtu noslēgt uzņēmuma līgumu ar ārvalstu firmu, bet tas protams ir atkarīgs no darba/samaksas noteikumiem/nosācījumiem.
Oxr_navigator_lv 31.10.2008 00:37
32 сообщения на сайте
32 сообщения на сайте
Igaunijas firmai jāreģistrējas šeit kā nodokļu maksātājai un tad nodokļi visi kā parasti.
Otrs variants reģ.šeit kā pašn., bet tad tas nebūs darba līgums.
Otrs variants reģ.šeit kā pašn., bet tad tas nebūs darba līgums.
А накой регистрироваться самозанятым, если берут на трудовой договор.
Пусть эстонцы платят как положено все налоги, отпускные, больничные, если на трудовой договор берут.
Пусть эстонцы платят как положено все налоги, отпускные, больничные, если на трудовой договор берут.
Paldies... es jau tā kā domāju par reģ.kā pašnodarbinātam, bet, velku uz to to, ka esmu ekonomiski atkarīga no Eesti... ??? Tātad sanāk, ka man no saņemtās algas jāsamaksā IIN un VSAOI ?
Elitap 31.10.2008 10:13
26 сообщений на сайте
26 сообщений на сайте
Nē, vislabāk lai Igaunijas firma vienkārši reģistrējas šeit kā nodokļu maksātājs un tad iesniegt vajag visas atskaites kā parasti Latvijas uzņēmumi un nodokļus pārskaitīs Igaunijas firma Latvijas budžetam.Jums tas būs visizdevīgāk.
Nu ja negrib reģistrēties, tad nekas cits neatliek kā reģ.kā pašnod., bet tad jāslēdz pakalpojuma ligums ietverot visus nodokļus +.
Jauku Jums nedēļas nogali... Paldies...
Elitap 31.10.2008 23:09
26 сообщений на сайте
26 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть