Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Labots gada pārskats К списку тем

Labots gada pārskats
Ja tagad iesniegšu labotu gada parskatu par 2007.gadu,vai datums gada pārskataa arii jāmaina,vai tikai iesniegumā par labojumu pienemsanu?
Livucis
Livucis 03.11.2008 09:55
505 сообщений на сайте

Ответы (4)

Gada pārskatus labotus neviens nepieņem un tos nedrīkst iesniegt.Labotvar tikai UIN dekl. Bet taisot gada pārskatu par 2008.g. labosiet sākuma atlikumus saskaņā ar LGS ( skatīt šeit pie Uzziņas LGS)
Ilma
Ilma 03.11.2008 09:58
30495 сообщений на сайте
Te mazliet savadaka lieta,atnaca vewstule no VID par to ,kas gada parskataa nesakrit,un taa vairak ir neuzmanibas kluuda,tur ir teiks,ka jaiesniedz precizejums 10 dienu laikaa....
Livucis
Livucis 03.11.2008 10:07
505 сообщений на сайте
no Rīgas centra rajona?
Larao
Larao 03.11.2008 10:09
6767 сообщений на сайте
Ja tā, tad domāju, ka jāiesniedz tikai nepareizā lapa( ja tā ir kāda saskaitīšanas vai apm.tāda kļūda).Pašu gada pārskatu nav jāiesniedz.Un datumu nedrīkst labot noteikti, jo tas taču ir apstiprināts.
Ilma
Ilma 03.11.2008 10:17
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.