Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Pavadzīmju numuri EDS К списку тем
Melioag 04.11.2008 08:26
234 сообщения на сайте
234 сообщения на сайте
Ответы (26)
Var redzēt piešķ.nummurus. Pirmkārt uz Jūsu norādīto e-pastu atnāk paziņojums par nr. kā par visām EDS pieņemtajām atskaitēm. Var arī uzklikšķināt pašā EDS uz atbildi - var redzēt piešķirtos nr. Uz VID nav jāiet.
Pie tam, VIDs vēl pēc tam atsūta oficiālu vēstuli ar visiem piešķirtajiem numuriem.
Cicerons 04.11.2008 08:29
160 сообщений на сайте
160 сообщений на сайте
Paldies! e- pastā gan vēl nav, gaidīšu.Paldies visiem.
Melioag 04.11.2008 08:32
234 сообщения на сайте
234 сообщения на сайте
Man arī nekad tāda vēstule nav bijusi atsūtīta. Tā tik nu VID tērēs savus līdzekļus un laiku, jātaupa .Jums Cicerons laikam īpašas attiecības ar VID:-)
Попробуйте кликнуть мышкой на окошке,где написано "Pieškirti pavadzimju numuri", оно должно открыться,где будет написано какие номера Вам присвоены
Nezinu gan, vai man ar VIDu īpašas attiecbas , taču divreiz esmu saņēmis numurus pa EDS, par ko tiku saņēmis atbildi pašā EDS, e-pastā un katreiz tika atsūtīta oficiāla vēstule.
Cicerons 04.11.2008 08:40
160 сообщений на сайте
160 сообщений на сайте
Мне в Риге ничего не присылают. Кликаю мышкой в самом ЭДСе, смотрю, какие номера присвоили. Из электронной почты распечатываю сообщение о присвоении номеров.
Мы не Рига- мы ПЕРИФЕРИЯ Мож поэтому такое особое уважение
Cicerons 05.11.2008 07:34
160 сообщений на сайте
160 сообщений на сайте
nu nezinu kādā perifērijā dzīvojat, bet es arī nevienai no firmām, kurām sniedzu iesniegumu EDSā par PZ numuru piešķiršanu neesmu saņēmusi VId oficiālu vēstuli, tikai to, kas atrodams EDSā un e-pastā.
Varbūt Rīgā VIDa darbinieki ir slinkāki nekā, piemēram, pie mums Latgalē - es arī saņemu VIDa vēstules par numuru piešķiršanu, kaut gan jau atbilde ir saņemta gad EDSā, gan arī e-pastā.
Dinaro 05.11.2008 07:54
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Cleo- Jūsu VIDa darbienieki ievēro jauno valdības koncepciju- ekonomija un vēlreiz ekonomija , tāpēc arī nesaņemat tās oficiālās vēstules . Līdz mums, laikam, vēl nav nonākušas šīs ekonomijas vēsmas
Dinaro 05.11.2008 07:57
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Vienkāršie cilvēki jau sen jostas savilkuši cieši jo cieši :'( - atliek tikai sagaidīt, kad to pašu izdarīs visvarenie (lasi valsts ierēdņi). Šobrīd ir tāda sajūta, ka viņi NEMAZ netaisās "pievilkt jostu":-x
Dinaro 05.11.2008 08:10
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть