Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
JAUNA FRIZETAVA
Labdien milie kolegi. Musu mazpilseta veras vaļa jauna frizetava. nekad vel neesu saskarusies ar jaunatvertu uznemumu! veidošu sim uznemumam gramatvedibu tacu esu maliet apjukusi jo uznemums ir pavisam jauns, tapec nezinu ar ko sakt! Esmu jau sadabujuusi info par organizacijas un lietvedibas dok. bet vai nav vel kas??
ja un tad vel padomu velejos lugt cik tad parsit samaksu jo uznemums ir pavisam mazs viena friziere ta pati valdes priekssedetaja un kasiere. Planoju prasit kadi 60 Ls bet nezinu vai vares maz atlauties samaksat tik daudz, jo tomer mazpilseta un tikai viena friziere
Ответы (10)
Да в общем-то все зависит от самой хозяйки, я так понимаю, что это будет ИК. Сколько она возьмет на себя и сколько достанется вам. При таком варианте, что вы будете приходить раз в месяц на пару часов, подразумевается одна оплата, но это если она сама будет вести все текущие регистры, как журнал ЕКА, график и т.д.
Если же на вас взвалят все, да еще и звонками ежедневными замучают, так сами смотрите.
Вам тут сейчас рижане, конечно, закричат, что за 60 лат только пустые отчеты можно сдавать...:-/
Ja divaini bet nav ik ir sia un nav nodoklu maksatajs:-S
nodoklu я так понимаю вы имели ввиду PVN, так при маленьком обороте никто не запрещает вам так работать, вся сумма с PVN ставится в расходы и доходы с PVN
ja es zinu, ko tas nozime

!!! Laikam jau japrasa pirmaja menesi 60 jo darba pietiek un talak tad jau redzes
Kases aparāts būs? Sāciet ar žurnāliem-kases žurnāls,ienākošo pavadzīmju,grāmatvedības organizācijas dokumenti,kontu plāns, rīkojumi par atbildīgiem darbiniekiem,darba līgumi.Ieviesiet mapītes-kase,banka,avansieri,norēķini ar piegādātājiem,dibināšanas dokumenti u.t.t..Pirmie darbiņi!Veiksmi!
Так вам и годовой отчет предстоит, если SIA, за него просите отдельную плату.:-/
gada parskatu jau sogad nevajadzes jo drikst tacu taisit gada parskatu par 18 menesiem ja taisisu tikai nakosgad tad bus par 14 menesiem. vai ari ir pienakusi jauni noteikumi par kuriem es nezinu??
На взгляд многих бухгалтеров, лучше сделать годовой отчет за несколько месяцев, чем потом за период больше 12 месяцев.
nu ja tur man japiekrit
Закрыть
Краткое описание нарушения