Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

Likvidācijas sākuma un beigu bilances К списку тем

Likvidācijas sākuma un beigu bilances
Labrīt. Ja kādam ir bijusi saistība ar maksātnespējīga uzņēmuma likvidāciju. Sākuma bilancē es ieliku visu ko administrātors uzskaitīja inventarizācijā: esošo mantu, atgūstamos debitorus, pieteikušos kreditorus, bet ko likt likvidācijas beigu bilancē, ja visi kreditori netika apmierināti? Vai tas kreditoru parāds tur paliek? Un pašu kapitāls ar mīnusu? Vai viss pa 0.
Velta50
Velta50 30.11.2008 10:31
280 сообщений на сайте

Ответы (3)

Nesamaksātās kreditoru summas uz ieņēmumiem K 81XX.Jāskatās vai pēc UIN dekl. nesanāk maksāt UIN.Jaaktīva pusē ir nulle, tad pasīva pusē arī nulle - pašu kapitāls.
Ilma
Ilma 30.11.2008 10:58
30495 сообщений на сайте
Ja postojanno rabotaju s neplatezesposobnimi predprijatijami, i schitaju chto v likvidācijas noslēguma bilence Aktivs=0 (Inače tiesa ne utverdit okoncanija processa bankrotstva), no kredotori ostajutsja na meste, t.k. u Vas net opravdanija spisatj ix na dihodi i ne vazno - oni podali svoi trebovanija ili net. I estestvenno, chto pasu kapitāls budet "-".
Natikt
Natikt 30.11.2008 14:02
15 сообщений на сайте
Paldies. Vārbūt tiešām atstāšu kreditorus bilancē, tā kā aktīvs=0, tad pasīvs arī būs =0, tikai būs kreditoru parāds un negatīvs pašu kapitāls.
Velta50
Velta50 30.11.2008 15:37
280 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.