Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN1 un EDS
Nevaru nosūtīt PVN1 atskaiti un galvenais 2 sant. dēļ.Jāness izdrukātu atskaiti uz VID.(Kā zināms 2010. gadā gan nevarēs neko tādu vairs atļauties.)
Lieta tāda, ka man avansa norēkinā ir divi čeki, kur noapaļoti santīmi ar iztrūkumu piemēram: 0,405 kā 0,40 nevis 0,41.Līdz ar to summa atskaitē sanāk mazāka, bet EDS atsakās to pieņemt.
Varbūt es pārāk sasprindzinos un vajadzēja pierakstīt tos 2 santīmus uz dullo?:-@
Varbūt kādam bijis līdzīgi? Kā labāk rīkoties?
Ответы (17)
EDS ir brīdinājumi par kļūdām.Es tādus neņemu vērā.man bieži PVN 1 nesakrīt.JO EDS rēķina matemātiski, taču es par pareizu uzskatu PVN no piegādātāja, pat ja tas atšķiras par santīmu.
Arī uzskatu, ka tā ir pareizi, bet atskaiti nosūtīt nevaru.:-(
Parādās tikai krustiņš un lapiņas- tātad varu tikai izdzēst vai kopēt.
Neko darīt, nesīšu tad to atskaiti pašrocīgi uz VID.
Да не может быть такого
Внимательно прочитайте сообщения о ошибке. Может там что другое.
Про сантимы может быть только бридинаюмс. Но при бридинаюмсах отчет отправляется.
У меня НИКОГДА не совпадает ПВН1, и не на сантимы, т.к. у меня приходящие счета и с 18%, и с 5%. Выдаёт только бридинаюмс.
Atkal pamēģināju un uzspiedu "Uz sākumu", lapā, kur rāda kļūdas un liekas,ka aizgāja. Tas ir kaut kas man jauns priekš manis.Varbūt sistemā kaut kādas izmaiņas notikušas.
Позавчера и вчера сдавала по разным фирмам - есть бридинаюмс, но все нормально подписывается.
lapā, kur rāda kļūdas un liekas,ka aizgāja.
Ar kļūdām nekad neaizit.Aiziettikai ar brīdinājumiem.
PVN1 arī man nekad nesakrīt (un nevar sakrist) summa x 18%, jo priekšnodoklī ir gan 18% nodoklis, gan arī 5% nodoklis.
Katru mēnesi šādus pārskatus iesniedzu EDS, un ne vienu vien. Brīdinājums, protams, ir. Bet tas jau netraucē iesniegt pārskatu.
KRUSTIŅŠ UN LAPIŅA- VAI JUMS IR PARAKSTA TIESĪBAS EDS - UN JA IR VAI LIETOTĀJA DATOS IR SALIKTI ĶEKSĪŠI- IZSKATĀS KA JŪS ESAT LIETOTĀJS BEZ TIESĪBĀM IESNIEGT ATSKAITI EDS IZPRATNĒ.
Atkal pamēģināju un uzspiedu "Uz sākumu", lapā, kur rāda kļūdas un liekas,ka aizgāja. Tas ir kaut kas man jauns priekš manis
Vai tad atskaiti parakstījiet ja "aizgāja"
Nerakstat garus tekstus ar lielajiem burtiem. Plz.
Liepupe- vai tas ir noziegums vai pārkāpums - nu vienkārši pirms rakstīšanas nejauši piespiedu "Caps Lock"- te tekstos ir ne tādas kļūdas vien - tā taču ir papļāpāšana un izklaide nevis dokumenti un tā arī pieeju noformējumama.
Ja krīt uz nerviem- skatieties citus tekstus.LOL
Guntagermane, zināšanai - lielie burti nav "noziegums", bet interneta, ja raksta lieliem burtiem nozīmē, ka jūs kliedzat;-)
Ak Dievs, kāda nelaime! Nav laikam ko darīt, ja var "kasīties" par nenozīmīgām lietām.
Squirrel
EDS-ā pārskats "aiziet" tikai tad, kad to paraksta ar elektronisko parakstu.
Šajos gadījumos, kad parādās brīdinājuma teksts:
1. jāpārbauda, vai patiešām visi skaitļi ir pareizi
2. ja pārbaude veikta, un ja skaitļi ir pareizi, droši spiediet "uz sākumu".
3. Pārskatu sarakstā Jūsu pārskats būs ar atzīmi "Gatavs iesniegšanai". Un to būs iespējams parakstīt, un tas patiešām "aizies" pēc tā parakstīšanas.
4. Ja šādas darbības veiksiet ar pārskatu, kurā patiešām būs kļūdas, sarakstā pārskats parādīsies ar atzīmi "Kļūdains" vai "Nenoteikts". UN to nevarēs parakstīt, un tas nekur "neaizies".
paldies- mūžu dzīvo mūžu mācies- pat prātā neienāca:-D
Kas tad īsti pietrūka - laiks vai spēks - tikai diviem vārdiem?
Jāsaka ,ka man arī visu laiku nesakrita summas, bet šoreiz ,kaut kā neparādījās tas zīmodziņš.Un liekas, ka "uz sākumu" ne mūžam tādu nespiedu agrāk. Katrā ziņā labi, ka noskaidrojās lieta.
Закрыть
Краткое описание нарушения