Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
galvenā grāmatveža alga Rīgā К списку тем
Liepkalnite 17.12.2008 22:40
243 сообщения на сайте
243 сообщения на сайте
Ответы (36)
Хм... по моему сейчас каждая фирма предлагает такую оплату, которую может потянуть, а принять или не принять условия - дело того кому предлагают. Носом можно крутить, когда другие варианты имеются. Ну уйду я со своей работы из-за того, что оклад уменьшенный мне не нравится, и куда... вообще без денег сидеть? Вот, когда расцвет начнется, тогда и морду от малых денег начну воротить ( если доживу до этого, конечно ).
reāli laika patēriņš varētu būt ne vairāk kā 2-3 dienas (ja strādā 8 stundas).
Nu par tādu darba laiku 350,- ir laba cena.Pieņemt var un ja neapmierina atteiktis jau var katrā laikā.
Nu par tādu darba laiku 350,- ir laba cena.Pieņemt var un ja neapmierina atteiktis jau var katrā laikā.
Klepa- atbilde kā punkts uz i
ir jau arī, kas prasa vairāk
Liepkalnite 18.12.2008 10:37
243 сообщения на сайте
243 сообщения на сайте
243 сообщения на сайте
243 сообщения на сайте
243 сообщения на сайте
243 сообщения на сайте
ups, dators "nogļukoja" un nu trīsreiz punkts uz i
Liepkalnite 18.12.2008 10:38
243 сообщения на сайте
243 сообщения на сайте
Дам можно и нужно браться за такую работу. Неужели так все хорошо обстоит, что надо "перебирать харчами"?:-x
Aleksja 18.12.2008 10:42
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Tas nozīmē, ko nenākas izvēlēties grūtos mūslaikos
Aleksja 18.12.2008 10:49
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Paldies, tagad sapratu.
Nevar jau visu zināt.
Liepkalnite
Ja aicina darbā par galveno grāmatvedi - vai ir pakļautībā citi grāmatveži? Cik daudz viņu ir?
Nevar jau visu zināt.
Liepkalnite
Ja aicina darbā par galveno grāmatvedi - vai ir pakļautībā citi grāmatveži? Cik daudz viņu ir?
Liepkalnite, возьмите эту фирму - 350 латов "на дороге не валяются". Ну если будет так плохо - уйти же всегда можно. Вас же никто не может принудить пожизненно там трудиться.
japp
Liepkalnite 18.12.2008 11:14
243 сообщения на сайте
243 сообщения на сайте
Tur ir jaskatas ja tads viegls, vienmuls darbs ka tirdznieciba un jums ir laba datora programma , bet ja iet eksporti , tranziti ,importi PVN 0 % atdot valsts , kilas ligumi ar Vidu ar ievestiem pamatlidzekliem . tad ja jus esat vairak jurists ka gramatvedis tad ja .Algas manuprat ir pats vieglakais kas varbut gramatvediba
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть