Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Pamatlīdzeklis К списку тем

Pamatlīdzeklis
Labvakar! NOlietojies pamatlīdzeklis, kura sākotnējā vērtība 400 ls,norakstam, kā man tagad jāparāda nodokļu aprēķinā 11.pielikumā. Kurās ailēs? Sēžu un vairs neko nesaprotu. Jārāda, kā izslēgts?
Kirsbauma
Kirsbauma 20.12.2008 22:34
1581 сообщение на сайте

Ответы (1)

jāizslēdz atlikušajā vērtībā, bet ja reiz atlikusī ir nulle, tad jau nav jēgas no kategorijas atskaitīt nulli, rezultāts jau no tā nemainīsies.

UIN likuma 13.pants 1.daļa 4.punkts
4) attiecīgās pamatlīdzekļu kategorijas atlikušo vērtību, no kuras aprēķina taksācijas perioda nolietojumu, nosaka, palielinot pamatlīdzekļu kategorijas pirmstaksācijas perioda atlikušo vērtību par taksācijas periodā iegādāto vai izveidoto pamatlīdzekļu vērtību un par kapitālajām izmaksām attiecīgās kategorijas pamatlīdzekļiem un samazinot par taksācijas periodā izslēgto vai stihiskas nelaimes rezultātā vai citādā piespiedu kārtā zaudēto pamatlīdzekļu atlikušo vērtību summu, kas noteikta maksātāja finanšu grāmatvedībā to izslēgšanas brīdī;

http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/likumi/par%20uznemumu%20ienakuma%20nodokli.doc
Cleo
Cleo 21.12.2008 10:58
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.