Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

PVN2 К списку тем

PVN2
PVN 2 atskaite taču par preču piegādi(tas ir savu preču pārdošanu nevis svešu preču piegādi, tobiš transportēšanu) vai transportēšanas pakalpojumi arī jāuzrāda pnv2??
Sibylla
Sibylla 05.01.2009 12:40
1499 сообщений на сайте

Ответы (2)

Nē, transportēšanas pakalpojumi tur nav jāuzrāda. Tur tiek uzrādītas no ES iegādātās preces pa darījuma partneriem kopsummā pa ceturksni. Pakalpojumi tur netiek uzrādīti.
Lapsina
Lapsina 05.01.2009 13:13
нет сообщений на сайте
no ES iegādātās preces ir PVN1 2 daļa, mani interesē mūsu sniegtie transportēšanas pakalpojumi. pēc manas saprašanas izlasot MK noteikumus nav, bet mans priekstecis ir uzrādījis.

16. Pārskatā par preču piegādēm Eiropas Savienības teritorijā par attiecīgo ceturksni (turpmāk – PVN 2 pārskats) par katru darījumu partneri (par katru ar nodokli apliekamās personas reģistrācijas numuru) norāda (ja nepieciešams, ar mīnusa zīmi) summēto preču piegādes Eiropas Savienības teritorijā vērtību, to koriģējot (samazinot) par piešķirtās atlaides, atpakaļ atmaksātā avansa, anulētā pirkuma, piegādāto preču cenas samazinājuma, atpakaļ saņemto preču vērtību, ja minētie darījumi un preču piegāde notiek gan vienā, gan dažādos taksācijas periodos.
Sibylla
Sibylla 05.01.2009 13:24
1499 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.