Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
IK un PVN К списку тем
Ciepa85 08.01.2009 08:54
36 сообщений на сайте
36 сообщений на сайте
Ответы (10)
Закон о ПВН одинаков для всех. Отчислить ПВН в предналог можно и в январе, но с выписанных счетов ПВН нужно показывать в декабрьской декларации.
Kases princips attiecas tikai ieņēmumu-izdevumu uzskaiti, attiecībā uz PVN nav kases princips.
Mikel 08.01.2009 15:29
811 сообщений на сайте
811 сообщений на сайте
Jā, es jau lasīju, ka uz PVN jāatiecina uzkrāšanas princips, tāpēc apjuku, jo dzirdēju, ka grāmatvedes parasti IK saņemtos rēķinus PVN deklarācijā iekļauj tikai tad, kad tie samaksāti...
Daichu 08.01.2009 16:23
39 сообщений на сайте
39 сообщений на сайте
Интересно, кто ж это так делает, это до первой проверки.
Daudzi PVN atskaita pie saņemto rēķinu apmaksas un tas nebūt nav nepareizi.
Daudzi PVN atskaita pie saņemto rēķinu apmaksas un tas nebūt nav nepareizi.
Mikel 08.01.2009 19:05
811 сообщений на сайте
811 сообщений на сайте
"Daudzi PVN atskaita pie saņemto rēķinu apmaksas un tas nebūt nav nepareizi" - это было бы очень хорошо, но тут речь шла о том, что "ja IK izrakstiijis reekjinu decembrii, bet to vinjam apmaksaa janvaarii arii janvaara dekleraacijaa jauzraada?" - вот это не есть хорошо и правильно.
но тут речь шла о том, что "ja IK izrakstiijis reekjinu decembrii, bet to vinjam apmaksaa janvaarii arii janvaara dekleraacijaa jauzraada?" - вот это не есть хорошо и правильно.- PVN uzskaitīšana izrakstītam rēķinam pie apmaksas -tas nav pareizi, es pieminēju iepriekš tikai to, ka nepareizi nav, ja uzskaita PVN pie apmaksas saņemtu rēķinu.
Mikel 08.01.2009 22:10
811 сообщений на сайте
811 сообщений на сайте
Paldies jums visiem par atbildēm! Bet drošvien tad jāpieturas pie viena paņēmiena? Ja vienreiz priekšnodokli iekļauj tajā mēnesī, kad apmaksā, tad noteikti vajag vienmēr tā darīt? Vai tomēr es varu skatīties no situācijas un iekļaut tajā mēnesī, kad man ir izdevīgi?
Ciepa85 09.01.2009 08:36
36 сообщений на сайте
36 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть