Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
komandējums MK noteik.Nr.219 10.pants К списку тем
komandējums MK noteik.Nr.219 10.pants
Es pirmoreiz saskaros ar komandējumu. Darbinieks ir nosūtīts uz Somiju komandējumā. Viņš ir par viesnīcu, prāmi,ēšana norēķinājies ar karti, kas man uzrādās bankas atskaitē. Tad ēšana ietilpst dienas naudā, bet prāmis,viesnīca ir komanējuma papildus izdevumi. Tad man obligāti jaapaarēķina pēc LB kursa tai dienā? ja ir uzraadīta summa latos bankas atskaitē un čeks arī ir.Kā skatās to čeku summu LVL pēc bankas atskaites vai LB kursa tai dienā, lai noteiktu vai komandējuma izdevumi tiek pārsniegti vai ne..???
Vajag rēķināt valūtas svārstības vai ne??Paldies par atbildi..
Ответы (19)
Čeku ieraksta avansa norēķinā, kur viena summa - pēc LB kursa aiziet uz izdevumiem, bet otra - starpība ar tās dienaS VALŪTAS KURSU UZ kontu 8250
Vai tas ir obligāti jāpārrēķina pēc LB kursa, ja bankas atskaitē jau ir lvl summa minēta?!...
avansa norēķinā, jā citādi būs starpība, jo bankas kartē noņemtā nauda nekad nesakrīt ar kursu kad sareizi izdevumu summu ar tās dienas valūtas kursu
bankas kartē tā vienmēr būs lielāka un tas arī rada kontam 8250 summu
viss tas tiek parādīts avansa norēķinā - D saņemtā nauda - norēķins ar karti un K izdevumiem un kursa starpība
Komandējuma izdevumu pārsniegumu skatās pēc pārrēķinātām summām pēc Lb kursa?
Somijā dienas nauda 40 LVL un viesnīcu var maksāt 180 EUR, vai tad var tik daudz vēl pārtērēt? Par pārsnieguma summu gan nepateikšu, man tā nav bijis
Nu bet lai izsecinātu vai pārsniedz vai ne piem.viesnīca tos 180 EUR, tad skatās pēc summas kas ir bankas atskaitē vai to čeka summu pārrēķināto pēc LB kursa skatās, kura ir tā īstā??Es vairs nesaprotu...
vai tad tiešām ir tā, ka ir pārsniegta? un, manuprāt, skatās no čeka, jo bankas summā ir šie zaudējumi no val. k. svārstībām arī klāt!
Tad tās bankas summas ņem vērā tikai lai sarēķinātu valūtas svārstības un viss! un čeku summas pārēķina komandējuma atskaitē pēc LB kursa un tad ja ir iepriekš izmaksāts avanss, tad ņem vērā čeku summas, kas ir pārrēķinātas pēc LB kursa LVL.Unno tā iziet secinājums, cik daudz jāatgrieža atpakaļ.Vai mans domu gājiens ir pareizs pieredzējušie grāmatveži:)?
Vai viesnīcas normu eiro arii reizina ar LB kursu tai dienā un salīdzina viesnīcas rēķinu arī reizinot tās valūtu ar tās dienas LB kursu-un skatās vai nav pārsniegts?
Вообще-то нормы на гостиницу предусмотрены только для бюджетных учреждений.
Bet kā to avansu, kas izmaksāts, vai visu iesniegto koman.izdevumuspārēķina pēc LB kursa un tad sktās vai ir pārsniegts vai nav, vai vajag apmaksāt atakaļ vai jāatdod kasē....??
Сравнивается выданная сумма аванса с утвержденным авансовым отчетом и если аванс был выдан больше, то разницу работник должен вернуть.
bet čeki ir gan skaidrā naudā pirkti gan bankas atskaitē redzami, tad visas summas kas attaisnotajos dokumentos-čekos,rēķinus pēc LB kursa jāreizina, lai zin vai kas kuram parādā?
В зависимости от того, в какой валюте выдавался аванс.
Тогда visas summas kas attaisnotajos dokumentos-čekos,rēķinus pēc LB kursa jāreizina и сравнить с суммой выданного аванса.
liels paldies!!!!piem. ja es attaisnoto izdevumu summu maksāšu pēc komandējuma LVL, tad atmaksāšu darbiniekam summu aprēķināto pēc Lb kursa(čekos summas eur)=summa EUR reizināta ar LB kursu..?
Bet ja maksāšu EUR darbiniekam uz konta, tad arī jāreizina čeku summas EUR pēc LB kursa..?
Закрыть
Краткое описание нарушения