Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Par HansaWorld Enterprise dīleriem. К списку тем

Par HansaWorld Enterprise dīleriem.
Cien, grāmetvedi kurš savā ikdienas darbā strādā ar grāmatvedības programmu HansaWorld Enterprise!

Lūdzu iesakiet dīleri ar kuru Jūs esat apmierināti.

Vai arī pretēji kurus Jūs neiesakiet.

Man ar šo gr.programmuir kaut kur 9 gadu pieredze.

Par programmu nesūdzos, apmierina, bet tā komunikācija ar dīleri kaut kā nevadās kā vajadzētu, pēc manām domām.

Un tagad vēlamies iegādāties algas moduli un līdz ar to gribam dīleri arī nomainīt.

Paldies par atsaucību!
Zaluks
Zaluks 12.01.2009 17:58
нет сообщений на сайте

Ответы (5)

Mēs strādājam ar SIA Grasko. Daudz ar viņiem nekontaktējamies, bet cik vajadzēja programmēt/ieviest visu paveica

labi un termiņos.

ps. lietojam arī viņu izstrādāto algu moduli, ar kuru ir tiešām iespējams strādāt (atšķirībā no standarta alg.m)
Vainovskis
Vainovskis 07.05.2009 14:29
2 сообщения на сайте
Nu tā ir negodīga konkurence Lietotais, kurš tīko reģistrējies, uzreiz ar pirmo paziņojumu sāk reklamēt vienu no dīleriem. Nu kur Jūs redzējāt tādus grāmatvežus - foruma apmeklētājus?

Tas ir vairāk antireklāma, nekā reklāma.
Alexander
Alexander 08.05.2009 09:26
75 сообщений на сайте
vispār jau esmu loģistikas cilvēks, un grāmatvedis sēž man pretī

tāpēc lielos smalkumos neesmu iekšā, vienīgais kas man interesē ir noliktava uc štelles

vienkārši sen strādāju ar šo progu un ššis tas ir dzirdēts.

labas atsauksmes arī dzirdēju par Bakkers consulting (vai kā līdzigi) un Terra

vispar, ja gribas mainit dileri, iesaku aiziet uz Hansaworld LAtvija biroju un pakonsultēties ar viņiem, jo viņi aptuveni saprot kadas katram dilerim ir priekshrocibas un ieteiks pimerotako uzņēmuma specifikai(ta mes vismaz izdarijam sava laikā)
Vainovskis
Vainovskis 08.05.2009 10:51
2 сообщения на сайте
HansaWorld dīleru sarakstu var atrast http://www.vgk.lv/ru/software/vai arī http://www.hansaworld.com/partners2/latvia/hwindex.htm
Alexander
Alexander 12.05.2009 14:00
75 сообщений на сайте
Es arī lieku savu "plusiņu" par to, ka jāzvana uz Hansa World Latvia un jārunā ar viņu dīleru vadītāju.
Drushka
Drushka 12.05.2009 17:51
326 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.