Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Uzkrājumi atvaļinājumiem К списку тем
Uzkrājumi atvaļinājumiem
Labrīt, varbūt man varat palīdzēt, nezinu kā grāmatot uzkrājumu samazināšanos atvaļinājumiem un sociālajam nodoklim.
D4210 K?
D4220 K ?
Ответы (17)
- palielinājums
D „Atvaļinājumi” ( 7230 )
K „Uzkrājumi atvaļinājumiem” ( 4320 )
-samazinājums
D„Uzkrājumi atvaļinājumiem”( 4320 )
K „Uzkrājumu samazinājums”( 6560 )
Vai arī uz attiecīgo kontu kredītiem kuros bija iepriekš debets ( apgriests grāmatojums kā bija)
Labrīt kolēģi!
Ja man uzkrājumu samazinājums stāv kontā 6560, tad 6 grupas kontu slēgumā tas tiek iekļauts, bet p/z aprēķinā lieku tajā ailītē kur iepriekšējos gados ir bijis palielinājums.
Vai daru pareizi, un vai ir vēl kādi varianti?
Kā izdevumi var būt 6.grupaskontos, nu točna nesaprotu.
Tas pēc Latvikon kursiem...:-x
Paldies Dievam, ka es gāju citos tamborēšanas kursos...
kā pareizi aprēķināt uzkr. neizm. atvaļin, ja darbinieks pēdējā gada laikā atradies bezalgas atvaļinājumā
Iedomājieties, ka viņš janvārī iet apmaksātā atvaļinājumā, un rēķiniet.
Ūja!Janvāris jau pagājis,bet no b/a vēl tokš nav atgriezies:-O
bet man šito "dūrienu" nemācīja... Salasījos forumā par šo tēmu, un lielākoties protesti bija par to, ka nevajag likt 7.grupā!?
protesti bija par to, ka nevajag likt 7.grupā
Kādā valodā šis teksts varētu būt?
Pret ko tad tauta protestē?
Es pirmo reizi ieliku 7.grupā (protams, ar ļoti precīzu aprēķinu - vārds, uzvārds, periods, summa), un tagad katru gadu koriģēju.
Atvaino Aivars007, bet es laikam nepareizi izlasīju šo teikumu(Kā izdevumi var būt 6.grupaskontos, nu točna nesaprotu.)un galīgi apjuku...
Izdevumi patiešām parasti NAV 6.grupaskontos.
Parasti...Paldies, Aivars007, tad laikam daru pareizi:-D
To nu gan es nevaru apgalvot, ka pareizi, jo šajā jautājumā grāmatvežu domas dalās visu mūžu.
Citi dara savādāk.
Nu tāpēc jau es interesējos vai ir vēl kādi varianti!? Nu bet labi- iztikšu ar šo.
Variantu ir tik daudz, cik grāmatvežu...
Закрыть
Краткое описание нарушения