Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Uzņēmumu apvienošana pievienojot sabiedrību. К списку тем
Uzņēmumu apvienošana pievienojot sabiedrību.
Mēs esam sabiedrība, kurai tiks pievienota cita sabiedrība. Planots, ka tas notiks februāra sakuma.
Jautajums - vai iegustosajai sabiedribai (mums) ir nepieciesams sagatavot gada parskatu (bilanci) uz datumu, kad notiek apvienosana?
Ответы (24)
Neviens nezin?:-<
Zvaniju uz VIDu konsultante teca, ka domajot, ka vajag, bet nevar pamatot ar konkretu likuma pantu.Iesakalasit Komerclikumu un likuma par gr-bu par 13.pantu
Bet es tur neko tadu neatradu?
Vai tiesam neviens nekad nav apvienojies?
Nevaretu ludzu uzrakstit pamatojumu kapec nevajag?Vedokli
dalas.Esjau gribetu piekrist Jusu
Да какой паматоюмс Вам нужен, если ваша биедриба не прекращает деятельности?
А годовой отчёт у нас составляется согласно закона о ГО, а не ту дату, которую захочется.
Es jau to saprotu..Bet VIDs un nodoklu konsultante saka, ka vajag. Gribu atrunat, ka nevajag, jo preteja gadijuma nedelas laika jasagatvo parskats par 2008.gaduun 2009.gadasakumu un turklat vel revidents vajadzigs
Nu VIDa konsultante to bilanci, kuru no manis grib uztvera ka sakuma bilanci..Abi uznemumi apvienojas un izveidojas jauna sakuma bilance.Vaitad ta ir?Man vinai negribas piekrist, bet pati lidz galam neesmu parliecinata, jo nekur nevaru atrast, kur butu teikt, ka ir jaiesniedz vai nav jaiesniedz.
Вот пусть та консултанте и покажет Вам где про такое написано и на кой Вам его составлять, а не свои виедокли высказывает.
Pilnigi piekritu Jums, bet nesaprotu, kur lai griezas pec konkretas pamatotas atbildes, jo no tas konsultantes neka varak nevareja izspiest, ka "es domaju, ka.." un "pazvainet vel uz savu regionalo nodalu ", kuru jau pusdienu nevar sazvanit un gan jau atbldes to pasu.
Санта, кто из них что думает, это их проблемы, для Вас её нет, годовой отчёт составляется согласно требований нормативки
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/mk%20noteikumi/gram_03102006_nr.808.doc
Mes neesam biedriba..mes esam SIA
nu bet es tev arī Santa teicu, ka no tevis nevajag to GP, lai sniedz tā sabiedrība, kuru pievienosiet.
Ну сорри, сократилось у меня до биедрибы:-)
Noskaidroju.VID paskaidroja, ka ir jasagatavo bilance uz datumu, kad notiks savienosana, tacu ta nav jaiesniedz VIDam. Vienkarsi jauztaisa priek sevis gramatvediba.:-)
Начинался вопрос с годового отчета, а закончится оборотными ведомостями и инвентаризацией остатков
Это же большая разница
Lielupe, Jusu komentars gan ir loti izsmeloss!Tagad man viss ir skaidrs ka jadara!
Starina jautajums bija visparigs..gaidiju ieteikumu, kas ir jadara, nevis kartejas pargudribas un pieseisanos pie vardiem!Varbut pamanijat, ka rakstits bija "gada parskatu (bilanci) uz datumu, kad notiek apvienosana".
Lielupe, ...
Ir jāprot gan saprast, gan jautāt, gan lasīt un rakstīt.
Atvainojos..par vardu
Nu ko lai saka..visi nevar but tik gaudri, zinosi, pofesionali...ka Jus.
Tadel ari uzdevu jautajumu, lai kads iesaka, kas ir jadara, nevis uzbrauc.
Jus tacu vnk varat nelasit jautajumus, kuri Jums liekas stulbi vai tml un neatbildet!
Ziniet nemaz nav forsi, kad jau sak parnemt izmisums un nezini, ko darit un pajautajot seit, uzrodas barins, kurs mak tikai uzbraukt, nevis sniegt kadu atbildi vai ieteikumu.
Varbut aizdomajieties ka jutas otrs lasot nepartrauktos uzbraucienus.
Skudrina_santa, Вам абсолютно верно подметили, нужно вопросы задавать понятнее, а не обидами потом заниматься.:-)
Закрыть
Краткое описание нарушения