Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Atvaļinājumi К списку тем
Ответы (7)
Darbinieki - Izdrukāt - darbinieku vēsturi -norāda datumus un notikumu. Datumu var nenorādīt, tad no uzņēmuma pirmssākumiem dati tiks iekļauti.
Sarakstu var uzreiz uz Excel nosūtīt.
Sarakstu var uzreiz uz Excel nosūtīt.
Andaz, paldies arī no manis. Šis man nebija ienācis prātā. Biju mēģinājusi caur darbinieku pārskatiem drukāt darbinieku vēsturi, bet tur nevar norādīt notikumu - izdrukājas visi notikumi. Tad eksportēju uz excel un dzēsu lieko ārā
Jumī ir ļoooti daudz un dažādu atskaišu un iespēju - vajag tikai izpētīt
Man ļoti patīk, kavar saīsnes uz atskaitēm uztaisīt - pulka laika ietaupās! Izmantoju iespēju budžeta tāmēs uztaisīt dažādas atskaites, gan par ienākumiem, gan izdevumiem - mēnešu un ceturkšņu griezumā. Ja bankai naudas plūsma jāiesniedz, tad, pateicoties budžeta tāmēs dotajām iespējām, tas ir 10 minūšu jautājums.
Man ļoti patīk, kavar saīsnes uz atskaitēm uztaisīt - pulka laika ietaupās! Izmantoju iespēju budžeta tāmēs uztaisīt dažādas atskaites, gan par ienākumiem, gan izdevumiem - mēnešu un ceturkšņu griezumā. Ja bankai naudas plūsma jāiesniedz, tad, pateicoties budžeta tāmēs dotajām iespējām, tas ir 10 minūšu jautājums.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть