Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Gada pārskats EDS ? К списку тем
Ответы (33)
nu var jau mēģināt vienu atskaiti divas reizes iesniegt

Larao 24.01.2009 14:14
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Larao
Ну так попробуй!
Зачем спрашиваещь?
Ну так попробуй!
Зачем спрашиваещь?

Oleg 24.01.2009 14:33
516 сообщений на сайте
516 сообщений на сайте
man jau nav jāmēģina es likumus māku izlasīt

Larao 24.01.2009 14:48
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Vidā jau 2 ieprieksejos gadus gada parskatu nodevu *tikai* caur EDS. Jebkuras citas atskaites jau ari ja nodo EDS tad papira fomrmaa nevajag. Uz UR gan tad bija janes vel papira. Cits jautājums - vai nav tā ka šogad ja nodod EDSā pa 2008to tad arī uz UR nevajag nest papīra formā?

Vints 24.01.2009 14:54
50 сообщений на сайте
50 сообщений на сайте
Vints
Конечно, уважаемый! -
Если подал в электронном виде, то никуда не нужно нести в "бумажном виде"
С этого года не нужно подавать и в регистр - они имеют одну базу данных!
Конечно, уважаемый! -
Если подал в электронном виде, то никуда не нужно нести в "бумажном виде"
С этого года не нужно подавать и в регистр - они имеют одну базу данных!

Oleg 24.01.2009 15:04
516 сообщений на сайте
516 сообщений на сайте
UR nevajag nest nekāda forma par 2008.gadu:-)

Povelina 24.01.2009 15:04
349 сообщений на сайте
349 сообщений на сайте
No 2008. gada 1. jūlija uzņēmumu gada pārskati turpmāk jāiesniedz tikai Valsts ieņēmumu dienestam, kas gada pārskata kopiju elektroniskā formā nodos Uzņēmumu reģistram.
Biedrībām, nodibinājumiem, arodbiedrībām tāpat kā līdz šim gada pārskati jāiesniedz līdz 31. martam gan Uzņēmumu reģistram, gan Valsts ieņēmumu dienestam.
http://www.ur.gov.lv/?a=936&z=500
Biedrībām, nodibinājumiem, arodbiedrībām tāpat kā līdz šim gada pārskati jāiesniedz līdz 31. martam gan Uzņēmumu reģistram, gan Valsts ieņēmumu dienestam.
http://www.ur.gov.lv/?a=936&z=500

Ljvi4ka 24.01.2009 15:12
107 сообщений на сайте
107 сообщений на сайте
Laukā "Pamatdarbības veidi (NACE kods)" ir norādīts darbības veida kods (5241), kas neatbilst NACE 2.0. redakcijai
Где можно посмотреть Nace kods ?
Где можно посмотреть Nace kods ?

Ljvi4ka 24.01.2009 15:38
107 сообщений на сайте
107 сообщений на сайте
Par NACE man ir tas pats:( ielieku pareizo kodu bet saka ka nepareizs:( taja klasifikatora vispar neatradu to ko man vajag...
bet man ir jautajums par piev.dok.- VADIBAS ZINOJUMS, PASKAIDROJUMS... vai tiem jabut parakstitiesm un ieskanetiem? ja ir vienigais dibinatajs, ipasnieks, ta ari ir valde, tad vins ir kas priekssedetajs, valdes loceklis vai ipasnieks? ka gada parskata to rakstit? un lemums par pelnas sadali but ka IPANIEKA LEMUMS ?
PALDIES
bet man ir jautajums par piev.dok.- VADIBAS ZINOJUMS, PASKAIDROJUMS... vai tiem jabut parakstitiesm un ieskanetiem? ja ir vienigais dibinatajs, ipasnieks, ta ari ir valde, tad vins ir kas priekssedetajs, valdes loceklis vai ipasnieks? ka gada parskata to rakstit? un lemums par pelnas sadali but ka IPANIEKA LEMUMS ?
PALDIES
Par NACE - paskatieties kur ir EDS NM dati un tur ir parādīts kādus NACE kodus VID reģistrējis par šo uzņēmumu, nekur nekas nav jāmeklē citur.
По поводу НАСЕ кодов. В ЕДС в НМ датах не соответствуют коды новой редакции НАСЕ.В предыдущем балансе коды совпали с предыдущим вариантом и принято было без замечаний.А сегодня пришлось разбираться с кодами.Благодарю коллегу, которая кинула ссылку на статисти классификатор
Ljvi4ka, большое спасибо!

Inst 20.03.2009 16:43
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
man arī nevienai firmai VID EDsā reģistrētie NACE kodi nesakrīt ar gada pārskatā ievadāmo. VID EDSā ir kaut kas kreizī ar tiem kodiem. Sameklēju Nace klasifikatorā pēc nosaukuma kas minēts VIDā kā reģistrēts, dažu nemaz nevaru atrast ar tādu formulējumu, bet kuru atrodu, tam ir cits kods.
По ссылке Ливички есть сравнительная таблица - старый код - ноый код, очень удобно.

Inst 20.03.2009 16:52
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
UN 60. rindā - fails dokumentam "Sabiedrības valdes parakstīts paskaidrojums par lik. 54.p. krit. izpildi"
Что вы присоединяете?
Что вы присоединяете?

Inst 20.03.2009 16:57
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть