Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

gada ien. dekl. fiziskai pers. К списку тем

gada ien. dekl. fiziskai pers.
Sveicinaati, es gribeetu nododt gada ienaakumu deklaraaciju ( chekus par izgliitiibu un mediciinu)... bet iisti neprotu to aizpildiit.... varbuut Jums ir zinaams, kur internetaaa vareetu kaadu piemeeru apskatiit.....

kaadu laicinju atpakalj Liepaajas VID`aaa bija izlikti piemeeri, bet shobriid tie ir nonjemti.... un taa kaa man maajaas ir ziidainis tad VID`aaa arii nevaru atljauties seedeet (konsultaacijaas) ... skatiijos vid maajas lapaaa, bet tur piemeeri, kaa aizpildiit shiis veidlapas nebija.....
Chikita
Chikita 30.01.2009 16:48
355 сообщений на сайте

Ответы (6)

Interneta mājas lapā www.***censored*** ir deklarācijas veidlapa exl.formātā (par simbolisku samaksu).Ļoti ērta un visi cipari ''salec'' kur vajag.
Reku
Reku 30.01.2009 16:55
66 сообщений на сайте
Ja būtu e-pasts, varētu jau aizsūtīt.
Japaina
Japaina 30.01.2009 23:37
10269 сообщений на сайте
Пришлите мне, пожалуйста.
Kira_p
Kira_p 31.01.2009 00:58
201 сообщение на сайте
"Ja būtu e-pasts, varētu jau aizsūtīt." - vai Jūs varat arī man nosūtīt uz norādīto e-pastu:

horo6o@inbox.lv
liels paldies.
Horo6o
Horo6o 19.02.2009 16:44
51 сообщение на сайте
Noteikumi par iedzīvotāju gada ienākumu deklarāciju un tās aizpildīšanas kārtību”- http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=8&id=3260&hl=1&mod=33
Slazda
Slazda 19.02.2009 21:21
1613 сообщений на сайте
Nosūtiet lūdzu man ar uze-pastuu:rudite83@inbox.lv
Bimbinja
Bimbinja 20.02.2009 13:22
4 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.