Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
REVIDENTS ? К списку тем
Ответы (19)
Inspekcija AMJ
Arma 30.01.2009 17:41
339 сообщений на сайте
339 сообщений на сайте
Anita Kursīte. SIA ''Anitas Kursītes auditorfirma''. Ļoti smalki un pamatīgi visu skatās un vērtē stingri un objektīvi.:-)
Vienkārši gribāsl ia taču vienu reizi pa 10 gadiem izrevidē kārtīgi šito kantori varbūt tad boss apjēgs ka ir lietas ko nedrīkt darīt:) Līdz šim kaut kāda te draudzenes nākusi un sekas ir vājprātīgas vispār neko vi;na neskatās tādu pirmo reizi mūžā redzēju - pagajušo gadu... vardu nesaukšu bet tā ņema Ls 1200,00 par slēdzienu . Kompetentākiem laikam cenas augstākas?
Tad ņemiet Mariju Kaņepi. Viņa visus līgumus pārlasīs, visus dokumentus pārskatīs, ceļazīmes pārbaudīs... Tikai nezinu vai nav jau par vēlu priekš revidenta meklēšanas, visi labie jau būs aizņemti.
Man Marija kā revidents jau kopš 1998.gada bet vienalga, kad piezvana un piesakās uz revīziju - nakti neguļu
Man patīk tas, ka viņa sāk revīziju jau septembrī. Brauc visamz reizi mēnesī un pārbauda pilnīgi visus dokumentus. Par to pašu cenu, nekad neliedz konsultācijas.
Vienīgais - viņai ir ļoti ātrs darba temps, ne visi spēj tikt līdzi.
Man Marija kā revidents jau kopš 1998.gada bet vienalga, kad piezvana un piesakās uz revīziju - nakti neguļu
Man patīk tas, ka viņa sāk revīziju jau septembrī. Brauc visamz reizi mēnesī un pārbauda pilnīgi visus dokumentus. Par to pašu cenu, nekad neliedz konsultācijas.
Vienīgais - viņai ir ļoti ātrs darba temps, ne visi spēj tikt līdzi.
Māra Liguta, super!
Kristinevoite 11.08.2010 14:37
67 сообщений на сайте
67 сообщений на сайте
Velta Dziļuma очень сильный аудит,но к сожалению они уже сами лично наверно не занимаются, у них набрана команда,которая работает
Nina1327 23.08.2010 13:24
246 сообщений на сайте
246 сообщений на сайте
Marijа Kaņepе ???? мы тоже когда-то работали и ???????????
Nina1327 23.08.2010 13:30
246 сообщений на сайте
246 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть