Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

UIN deklarācija- Zaudējumu summa, par ko samazina apliekamo ienākumu.. К списку тем

UIN deklarācija- Zaudējumu summa, par ko samazina apliekamo ienākumu..
UIN Deklarācijas aile 71.1.- Pirmstaksācijas periodu zaudējumu summa (14.panta 1.d., 1.1 d., 1.2 d., 1.3 d., 6.d. un 10.d.; neskaitot zaudējumus, kas segti saskaņā ar likuma 14.panta1. 4d.), tai skaitā:

Jautājums, vai iepriekšējo gadu zaudējumus liek ailes 71.1.x 3. rindā "Zaudējumu summa, par kuru samazina apliekamo ienākumu taksācijas periodā summa"? Jeb, kā tad rēķina tekošā perioda ienākuma nodokli- ņem vērā tikai pārskata gada peļņu, jeb visu irpeiekšējo periodu zaudējumus + pārskata gada peļņu (kas nozīmētu, ka iepriekšējo gadu zaudējumi samazina apliekamo ienākumu pārskata gadā).

Pieņemu, ka jautājums tāds pavisam smieklīgs, bet es tomēr netiek gudrs!
Andzzeys
Andzzeys 04.02.2009 16:47
68 сообщений на сайте

Ответы (4)

"iepriekšējo gadu zaudējumus " - если это были убытки по декларации 2007 года, но не по балансу!
Martinas
Martinas 04.02.2009 16:55
38532 сообщения на сайте
Nu skaidrs, bet tad, ja pagājušā gada UIN deklarācijā apliekamais ienākums man bija negatīvs, tad šajā gadā es apliekamo pozitīvo ienākumu drīkstu par to summu samazināt?
Andzzeys
Andzzeys 04.02.2009 21:51
68 сообщений на сайте
Можете, но не больше той суммы, которая в 2008 году позитивная.
Martinas
Martinas 04.02.2009 21:56
38532 сообщения на сайте
Jasnjenko! Paldies!
Andzzeys
Andzzeys 05.02.2009 13:14
68 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.