Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Par darbu ar Tildes Jumi - sīkumos. К списку тем

Par darbu ar Tildes Jumi - sīkumos.
Mīļās grāmatvedes, kas strādā ar Tildes jumi...Vai kāda nevarētu atrast laiciņu kādas pāris stundiņas , pie kafijas un labvēlīgā atmosfērā, lai paskaidrotu isācējam darbā ar šo programmu, kurš izgāja kursus , bet sīkumos nevar dažādas detaļas un nianses aptvert un nekur izlasīt - palīdzēt tikt pie saprašanas? Ir jautājumi par pamatlīdzekļiem, par atlikuma datu ievadīšanu no citas programma un citi tehniski jautājumi...:-<
Otija
Otija 06.02.2009 10:48
1772 сообщения на сайте

Ответы (5)

Ar Jumi ir ļoti elementāri -apsēžas un sāk strādāt

Sīkāks apraksts ir HELPā (programmā poga Palīgs) - ļoti labi un skaidri aprakstīts.

Vēl - iesaku izmantot - ļoti labi apraksti http://www.tilde.lv/portal/go/tilde/3912/en-US/DesktopDefault.aspx
Ja nu arī tad nav skaidrs - tad jautājiet variet man uz e-pastu uzrakstīt. Starp citu - draugos ir domubiedru klubiņš Jumistiem
Andaz
Andaz 06.02.2009 11:43
27892 сообщения на сайте
Paldies!Vēl palasīšu, varbūt strodu to, kas man nav skaidrs...un ar Jūsu atļauju tad uzrakstīšu....un draugos paskatīšos:)))
Otija
Otija 06.02.2009 11:53
1772 сообщения на сайте
Rakstiet es tikai nesolu, ka uzreiz atbildēšu.
Andaz
Andaz 06.02.2009 14:14
27892 сообщения на сайте
Draugu domubiedros uzrakstīju:)))Varbūt kāds cits arī varēs paskaidrot.:))
Otija
Otija 06.02.2009 14:19
1772 сообщения на сайте
Es varu palīdzēt.
Vineta26
Vineta26 19.02.2009 14:13
5 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.