Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatvedības programma pašnodarbinātajam К списку тем
Grāmatvedības programma pašnodarbinātajam
Labdien!
Vai ir kāda vienkārša grāmatvedības programma, ko var lietot pašnodarbināta persona, kas ir PVN maksātājs? Skatījos "PATS", bet tur pēdējā versija no 2007. gada. Tas tā kā būtu vēsturei. Varbūt "Krivulis" vai "Zalktis" ir piemērots šādam gadījumam?
Paldies par jūsu ieteikumiem!
Ответы (6)
Zalktis..
var no viņu mājas lapas lejuplādēt... tā versija 3 mēnešus strādā... tad redzēt.. patīk, nepatīk, un tad var arī pirkt.
Man ir divas firmas pašnodarbinata personasu un es ļoti apmierinata ar ši programmu.
Strādāju ar Zalkti, bet man ir arī Krivulis. Tas gan ir kaut kas dīvains....
Krivulis ir vairāk piemērots vienkāršā ieraksta grāmatvedībai, jo sevišķi, ja lieto pats pašnodarbinātais bez grāmatveža izglītības (nevajag nekādus kontējumus, lai pareizi atspoguļotu žurnālā). Zalktī ir jāveic dažādi neloģiski grāmatojumi, lai sanāktu pareizi abi žurnāli- gan PVN žurnāls (ja pašnodarbinātais ir PVN maksātājs), gan saimn.darbības žurnāls. Bet kas kuram ērtāks, tas jau jālemj vien pašam.
Я веду бухгалтерию самозанятого в Залктисе, как пишет Cleo, пришлось постараться, подобрать проводки так, чтобы в журнале НДС и журнале расходы-доходы было правильное отражение информации. Поэтому все-таки лучше в таких случаях Кривулис.
Закрыть
Краткое описание нарушения