Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatojumi mazumtirdzniecībā,veikalā К списку тем
Grāmatojumi mazumtirdzniecībā,veikalā
Labdien,kolēģi.
Labprāt uzzinātu, Jūsu ieteikumus par grāmatojumiem mazumtirdzniecībā(veikalā) pie preču saņemšanas un pārdošanas.Kā Jūs grāmatotu šos darījumus.Iepriekš Jums Paldies.;-)
Ответы (10)
Наймите бухгалтера, и он всё сделает. Заниматься и бизнесом, и бухгалтерией невозможно - не будет ни там, ни там. Проверено на себе. Тем более, что Вы не бухгалтер и придётся еще уделить значительное время на изучение бух.учета.
Martinas taisnība. Grāmatvedība nav tik vienkārša. Bet ja patiešām vēlaties, tad mācieties kursos un pamatus tur apgūsiet.
Ja Jums tas palīdzēs:
Grāmatojumi preci saņemot:
D 21.. 5721 vai D7120 K 5310(atkarībā no inventarizācijas metodes)
Grāmatojumi preci pardodot:
D 2610 K 6110
Ja gribat palasīt literatūru, tad iesaku grāmatu"Finanšu grāmatvedība" izdevniecība "RAKA" 2004.gadsAutores :E.Martemjanova; M.Grandāne; I .Marāne; V.Mežaraupe; V.Soopa
Gribēju intereses nolūkos uzzināt citu viedokli,bet tās atbildes jau pamatskolas līmenī zināmie grāmatojumi.Intereses pēc uzrakstīju,kā tad citi strādā,bet esmu vīlusies:-S .Šī sadaļa laikam nav priekš manis.
Atvainojos.;-)
"bet tās atbildes jau pamatskolas līmenī zināmie grāmatojumi." - а Вы хотели через интегральное исчисление? Ну что ж делать, уровень здесь начальной школы, интегралов еще не проходили.
Да мадам начиталась анектодов про оченькрутыхбухгалтеров.
Вот и заинтересовалась, может кто открыл тот философский камень, который превращает г...но в конфетку и наоборот.
А оказалось все так банально, что ей и неинтересно с нами стало.
Vislabāk man patīk - esmu vīlusies!!! Vai tiešām jūs domājat, ka grāmatvedība iedalās: Pamatskolas līmenis, vidusskolas līmenis, bakalaurs un maģistrs un tad vēl grāmatvedības zinātņu doktors??? Jā smaga Jums vilšanās.....:-(
Es gan domaju ka gramatvediba galvenais ir logiska un analitiska domasana un vai tu esi macijies augstkola vai kursos gajis tas ir tikai teorija.Galvenaistomer ir prakse . Un kas ir gramatojums tikai saimnieciskas darbibas postenu sadalijums. Esmu satikusi tadus gramatvezus , kas tik gramato , bet kad paprasi merki un biznesa nozimi, tad rausta plecus un saka es tikai gramatvedis.
Neredzu jēgu tēmu turpināt, jo nevienam tas nav aktuāli.
Tomēr bija interesanti palasīt.
Закрыть
Краткое описание нарушения