Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Grāmatojumi mazumtirdzniecībā,veikalā К списку тем

Grāmatojumi mazumtirdzniecībā,veikalā
Labdien,kolēģi.

Labprāt uzzinātu, Jūsu ieteikumus par grāmatojumiem mazumtirdzniecībā(veikalā) pie preču saņemšanas un pārdošanas.Kā Jūs grāmatotu šos darījumus.Iepriekš Jums Paldies.;-)
Daigucisositis
Daigucisositis 15.02.2009 13:27
3 сообщения на сайте

Ответы (10)

Наймите бухгалтера, и он всё сделает. Заниматься и бизнесом, и бухгалтерией невозможно - не будет ни там, ни там. Проверено на себе. Тем более, что Вы не бухгалтер и придётся еще уделить значительное время на изучение бух.учета.
Martinas
Martinas 15.02.2009 14:25
38532 сообщения на сайте
Martinas taisnība. Grāmatvedība nav tik vienkārša. Bet ja patiešām vēlaties, tad mācieties kursos un pamatus tur apgūsiet.

Ja Jums tas palīdzēs:

Grāmatojumi preci saņemot:

D 21.. 5721 vai D7120 K 5310(atkarībā no inventarizācijas metodes)

Grāmatojumi preci pardodot:

D 2610 K 6110

Ja gribat palasīt literatūru, tad iesaku grāmatu"Finanšu grāmatvedība" izdevniecība "RAKA" 2004.gadsAutores :E.Martemjanova; M.Grandāne; I .Marāne; V.Mežaraupe; V.Soopa
Aivareno
Aivareno 15.02.2009 18:49
6641 сообщение на сайте
Gribēju intereses nolūkos uzzināt citu viedokli,bet tās atbildes jau pamatskolas līmenī zināmie grāmatojumi.Intereses pēc uzrakstīju,kā tad citi strādā,bet esmu vīlusies:-S .Šī sadaļa laikam nav priekš manis.

Atvainojos.;-)
Daigucisositis
Daigucisositis 15.02.2009 23:33
3 сообщения на сайте
"bet tās atbildes jau pamatskolas līmenī zināmie grāmatojumi." - а Вы хотели через интегральное исчисление? Ну что ж делать, уровень здесь начальной школы, интегралов еще не проходили.
Martinas
Martinas 15.02.2009 23:59
38532 сообщения на сайте
Да мадам начиталась анектодов про оченькрутыхбухгалтеров.

Вот и заинтересовалась, может кто открыл тот философский камень, который превращает г...но в конфетку и наоборот.

А оказалось все так банально, что ей и неинтересно с нами стало.
Maija
Maija 16.02.2009 09:40
28223 сообщения на сайте
Vislabāk man patīk - esmu vīlusies!!! Vai tiešām jūs domājat, ka grāmatvedība iedalās: Pamatskolas līmenis, vidusskolas līmenis, bakalaurs un maģistrs un tad vēl grāmatvedības zinātņu doktors??? Jā smaga Jums vilšanās.....:-(
Aivareno
Aivareno 16.02.2009 12:41
6641 сообщение на сайте
Kirsbauma
Kirsbauma 16.02.2009 12:43
1581 сообщение на сайте
Es gan domaju ka gramatvediba galvenais ir logiska un analitiska domasana un vai tu esi macijies augstkola vai kursos gajis tas ir tikai teorija.Galvenaistomer ir prakse . Un kas ir gramatojums tikai saimnieciskas darbibas postenu sadalijums. Esmu satikusi tadus gramatvezus , kas tik gramato , bet kad paprasi merki un biznesa nozimi, tad rausta plecus un saka es tikai gramatvedis.
Sofija6
Sofija6 16.02.2009 13:04
170 сообщений на сайте
Neredzu jēgu tēmu turpināt, jo nevienam tas nav aktuāli.

Leciigaa
Leciigaa 16.02.2009 13:05
2691 сообщение на сайте
Tomēr bija interesanti palasīt.

Aivars007
Aivars007 16.02.2009 14:13
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.