Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Ziedu tirdzniecība К списку тем

Ziedu tirdzniecība
Sveikas!!! Atsaucieties, kam sakars ar ziedu tirgošanu.Kā jūs noliktavas uzskaitē vadāt puķes, vai katru atseviški, kā norādīts PZ, vai var apvienot grupā.Tad sanāk katrai rozes šķirnei sava preču kartiņa vai kā!!!Mums uzskaite ir nepārtrauktā, jo ir vēl cits darbības veids.Tikkoatvēram veikalu un esu apstulbusi nedaudz:)) Pie kā varētu atrast metodiku??
Pikapu
Pikapu 16.02.2009 23:53
328 сообщений на сайте

Ответы (25)

Vijoliit, tev vareetu uzrakstīt uz vijoliite@vgk.lv vai tev nebus nekas pretī:-) dazi jautājumi
Pikapu
Pikapu 24.02.2009 13:11
328 сообщений на сайте
Pikapu. Jums šodien laikam slikts garastāvoklis?
Santins
Santins 24.02.2009 14:42
29 сообщений на сайте
Vairs nav:-) Bet zini Santin, mani ar pārdevējas ir izvedušas, mēs strādājam tikai divas nedēlas, bet jau trešo jaunu kases uzskaites žurnālu pārtaisījām.Un tagad vēl jāsēz, jāgudro un jāraksta grāmt.izziņas par nepreizi izsistajiem z pārskatiem. es ar nebiju domājusi, ka ziedu tirdzniecība varbūt tik ķēpīga:-D
Pikapu
Pikapu 24.02.2009 23:17
328 сообщений на сайте
Mīļās meitenes no ziedu veikaliem! Nav tik bēdīgi ar ziedu tirdzniecību, es pat ikdienā esmu iemantojusi savu foruma vārdu no ziedu veikala un ne to sliktāko.:-)Tā kā var tikt ar to tāpat galā kā ar pārējo mazumtirdzniecību. Nav pārdevēji grāmatveži un grūti viņiem to papildus vēl saprast gan ar EKA žurnāliem, gan pavadzīmēm, bet pamazām mācāmies.

Jā, lūdzu , rakstiet, es šo pastu nekad neesmu izmantojusi, man tur viena vēstule no redaktora pagaidām ir.:-D Es Jums abām uzrakstīšu no sava e-pasta.
Vijoliite
Vijoliite 25.02.2009 06:30
1711 сообщений на сайте
Pikapu, mēģiniet uz VGK!

Attiecībā uz iesākumu darbā ar EKA, jāsāk ar to, ka Jums jāizstrādā Nolikums darbam ar EKA Jūsu uzņēmumā un amata apraksts, kur sīki jāapraksta, kā tas viss jādara un ne jau vispārējās frāzēs, bet konkrēti.Kad, cikos un ko!Tagad tāds pat amats kā pārdevējs ir arī veikala kasieris( vai kā citādi līdzīgi viņš jānosauc), kurš strādā ar EKA un , kuram ir kods profesiju klasifikatorā, Tas ir jebkurā veikalā, ne tikai ziedu.Turvarbūt Jūsu kļūda, ka nav kārtīga pamata pie kā darbiniekiem pieturēties. Varbūt kļūdos. Līdz ar to arī EKA žurnāla aizpildīšana ir tāds pat pienākums kā pārdevēja darbs, ko bieži vien pārdevēji uzskata par galveno, un ka tos papīrus vajag tikai grāmatvedim:-)
Vijoliite
Vijoliite 25.02.2009 06:59
1711 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.