Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Актуальная дискуссия

EDS sāpīgs jautājums! К списку тем

EDS sāpīgs jautājums!
Vakar mēģināju pārdūtīt atskaites, nekas neizdevās, jo EDS ir atjaunota. Grāmatvedības programmai atkal ir jāmaksā par atjaunošanu, lai gan pēdējā atjaunošana bija 20.janvārī. Kaitina, ka nav nekādas informācijas iepriekš, kad ir paredzēts EDS mainīt.
Gunda
Gunda 17.02.2009 15:02
17 сообщений на сайте

Ответы (6)

Kādas atskaites uz kurieni gribējāt "pārdūtīt"?

Ja domāts eskports no kādas grāmatvedības programmas uz EDS, tad neredzu iemeslu ļaunoties - neviens jau nevar paredzēt uz priekšu visu to, ko valdība pa pāris naktīm izlemj.

EDS pārskatu veidlapas pārsvarā maina tikai atbilstoši grozījumiem normatīvajos aktos.
Aivars007
Aivars007 17.02.2009 16:01
26984 сообщения на сайте
Atkal ir jāmaksā, atkal atjaunošana, citiem ir darbs,... ceļam IKP
Dimma
Dimma 17.02.2009 16:09
1727 сообщений на сайте
Agrāk gan zāle bija zaļāka, gan ūdens slapjāks...
Aivars007
Aivars007 17.02.2009 17:37
26984 сообщения на сайте
Jā, atkal jau ir jāmaksā... Lai gan nesen jau ir samaksāts Ja būtu savlaicīgi info tad noteikti programmu būtu atjaunojusi vēlāk. Valstij taupības režīms, bet uzņēmējam tikai vienīgi izdevumi, ja parēķina kopā no janvāra, tad sanāk drausmīgas summas:-@
Gunda
Gunda 17.02.2009 18:33
17 сообщений на сайте
Ja nav komercnoslēpums, cik jāmaksā par vienu atjauninājumu?
Japaina
Japaina 17.02.2009 18:38
10269 сообщений на сайте
Так если заключить договор обслуживания , то обновления уже должны входить в стоимость данного договора, и при нынешнем порядке в государстве (постоянно что-то меняется) ето всетаки наверное выгоднее...
Viksa
Viksa 17.02.2009 20:34
1506 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.