Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Ko drukājat no Tildes Jumis? К списку тем
Ответы (9)
Princīpā, es arī noteikti nezinu, kas tur vēl ir vajadzīgs, bet drukāju bankas pārskātus, protāms vēl av.norēķ. Mana paziņa vēl taisa konta pārskatus katru mēnesi par bilances kontiem, kur bija kāut kādas operācijas. Man pašai ar izdrukām ērti sekot apmaksātiem /neapmaksātiem rēķ.u.t.t., darīt personāla kartiņas, taisīt visdažadākus pārskatus VIDam.
Jlk 13.06.2004 00:06
261 сообщение на сайте
261 сообщение на сайте
var taisīt savas atskaites, ir iespējams izdrukāt arī debitoru, kreditoru sarakstus ar neapmaksātajiem rēķiniem, gada beigās taisīt peļņas vai zaudējumu aprēķinu, bilanci, naudas plūsmu, tikai jāsataisa shēmā kontu pievienošana, no kuriem veidosies tās atskaites. Tāpat drukājas maksājuma uzdevumi, kases grāmata. Operācijas laika periodā.
Lo2002, tur ir rokasgrāmata zem komandas palīdzība un tur viss ir ļoti smuki aprakstīts.
Arī atskaites, drukā, soc, paziņojumu par algas nodokli, personīgo kontu katram darbiniekam u.c.
Lo2002, tur ir rokasgrāmata zem komandas palīdzība un tur viss ir ļoti smuki aprakstīts.
Arī atskaites, drukā, soc, paziņojumu par algas nodokli, personīgo kontu katram darbiniekam u.c.
Jus ar noliktavu stradajiet???
Tanjata 21.06.2004 16:14
36 сообщений на сайте
36 сообщений на сайте
Jāskatās likumā par grāmatvedību. Vēlams izdrukāt katra mēneša hronoloģisko žurnālu (Zalktī) vai kontējumu sarakstu (citās programmās). Tad vēl vajag sitēmiskos reģistrus - piemēram, 2310, 5310 kontu apgrozījumus ar klientu datiem katram kontējumam. Protas, arī vajag izdrukāt ikmēneša virsgrāmatu. To visu var izdrukāt gada beigās vai pēc bilances sataisīšanas.
Ainars 30.06.2004 12:49
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Virsgrāmatu var drukāt kaut par katru mēnesi, norādot laika posmu.
Tas pats ir par kontiem 2310 un 5310, parādu analīzē ir t';ada lieta Tildes Jumī, tas būtu kā 2310 kopsavilkuma pārskats. Plus vēl varat veidot savus pārskatus kādos griezumos vien vēlaties, paņemiet rokas grāmatu un palasiet nodaļu par pārskatu veidošanu.
Tas pats ir par kontiem 2310 un 5310, parādu analīzē ir t';ada lieta Tildes Jumī, tas būtu kā 2310 kopsavilkuma pārskats. Plus vēl varat veidot savus pārskatus kādos griezumos vien vēlaties, paņemiet rokas grāmatu un palasiet nodaļu par pārskatu veidošanu.
Sakiet lūdzu kā pareizi ir jāvada kursa svārstības Tildis Jumis .Ar kontējumu jeb var kur ir kursu svārstības es mēģināju bet man iznāca starpība , laikam kaut ko nepareizi darīju, pasakiet lūdzu kā pareizi jāievada.
Sakura 22.07.2004 16:32
34 сообщения на сайте
34 сообщения на сайте
To jau esmu sapratusi, ko tur VAR izdrukāt, tikai nezinu, ko vajag vēl obligāti drukāt, es te domāju, vai ir vajadzīgi konkrēti kontu pārskatu un tml.Priekš sevis ok, bet ko VID var vēl pieprasīt?
kaut gan saprotu, ka mans jautājums bija muļķīgs, visu taču regulē likums...:).
kaut gan saprotu, ka mans jautājums bija muļķīgs, visu taču regulē likums...:).
Jā visu regulē likums un uzņēmuma iekšējie grāmatvedības organizācijas dokumenti- nolikumi utml. Galvenais princips - lai trešā kompetentā persona grāmatvedības jautājumos spētu izsekot darījumiem jūsu grāmatvedībā.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть