Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Bilance Tildes Jumī
vai kāds ir sagatavojis bilanci Tildes Jumī? Vai tiesam izdarot tas visas darbibas,kas tur pec kartas ir,slēgt kontus utt....tiek sastadits pareis pz un bilance?
Un kā ir ar operatīvo bilanci? Banka tagad prasa,lai pieskirtu līzingu,par kadu periodu man uz sodienu taa jataisa?
es pirmo reizi to daru,tapec piedodiet,ja jautajumi skiet mulkigi!
Ответы (38)
Mīļā meitene! Nav tur nekas sarežģits.
1. izdrukājiet kontu apgrozījumu pārskatu (saīsināto virsgrāmatu)
2. iekrāsojiet visus operāciju kontus
3. atveriet peļņas vau zaudējumu aprēķinu, norādiet periodu par kādu taisīsiet
4. blakus nosaukumam ir podziņa (ar zīmulīti), droši nospiediet, atvērsies PZA veidne
.......
5. izvēlieties, kādu aizpildīsiet (parasti PZA shēma vertikālā formā (pēc apgroz.metodes) - 4. shēma no augšas)
6. kreisajā pusē uzklikšķiniet uz nosaukuma - atvērsies visa veidne
7. uzklikšķiniet kreisajā pusē izvēlētajām veidnē uz pirmās rindas 1.netoapgrozījums - labajā pusē atvērsies kontu piesaistīšanas logs
8. labajā pusē piesaistiet opeāciju kontus (tādus kā jums nepieciešams). lai nekas nesajukti, ņemiet talkā kontu apgrozījuma pārskatu un skatieties, kādi jums ir konti.
8. un tā katrā rindā piesaistiet nepiečiešamos kontus.
Tieši tāds pat princips ir bilances shēmai.
Ja norādīsiet savu e-pastu - aizsūtīšu aprakstu, kas un kā jādara!
miils paldies....ludzu atsutiet,ja varat uz
narinja@tvnet.lv
Ieliku arī savā failu glabātuvē aprakstu par PZA veidošanu Jumī.
Varbūt vēl kādam noder.
Un, kas Jums, Japaina, tagad atkal nepatika?
Japaina Jums ir problēma? Vīrs nav mājās ieradies vai nav atdevies?
Paldies Jums AndaZ Jūs tiešām vērtīgus padomus dodat
Man jau ļoti patīk slēptā reklāma!:-D
jā problēma starp krēslu un datoru
Tai laikā, kad ir reklāma, es parasti pārgiežu uz citu programmu, aieju tāju uzvārīt vai vienkārši uz tualeti.
Vai, Jums, Japaina, ir kādas problēmas?
Nav tualetes vai virtuves? Vai vnk nespējat atturēties kaut ko neizlasījusi?
Nopērciet kādu žurnālu!
No uztraukuma pat nevariet latviski uzrakstīt!TJ semināros gan protiet tēlot baltu un pūkainu!LOL
Dievs dod manam pēlējam
Zelta zobus, vara mēli,
Piecus grašus kabatā,
Maizes kuli mugurā.
paldies AndaZ, sanemu informaciju,un kada te nozime reklamai,es tacu ludzu palidzibu tiesi apr Tildes Jumi,to arii sanemu,paldies velreiz!
Столкнулась с такой проблемой, в этом году получаются убытки, а при составлении баланса в Tildes Jumis программа просит закрыть счет 3420 (нераспределенная прибыль) на какой-либо другой, так как он с противоположным сальдо.
Как это обойти?
Skatiet e-pastu, uzrakstīju Jums atbildi
Закрыть
Краткое описание нарушения