Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Salīdzināšanās ar VID nodokļu sakarā К списку тем

Salīdzināšanās ar VID nodokļu sakarā
Vai es pareizi saprotu, ka manos datos ir precīzi jāsakrīt ar VID uzskaitītajām summām, tikai ņemot vērā to, ka par 2008.XII piemēram es nodokļus esmu iegrāmatojusi, bet deklarāciju taču iesniedz tikai 2009.I. Tātad norēķini ar VID mums nesakristu tieši par šo te summu - mums uzskaitīto un VID vēl nenodeklarēto?
Sancheta
Sancheta 28.02.2009 11:26
92 сообщения на сайте

Ответы (3)

Pareizi domājat.
Aivars007
Aivars007 28.02.2009 11:33
26984 сообщения на сайте
Nodokļu summai pa veidiem uzņ. grāmatvedības uzskaitē jāatspoguļo pēc faktiski uzskaitītā apjoma gan debeta, gan kreditā. Salīdzināšanās ar VID nozīmē vien to, ka pārbauda apr., uzskaitīto un parādu summas sakrītību pēc stāvokļa, kad VID uzskaitē tiek iegrāmatoti pēdējie par decembra mēnesi uzskaitītie un decembrī samaksātie. Tad izrakstam - svītra apakšā un skatat rezultātu.
Leciigaa
Leciigaa 28.02.2009 11:39
2691 сообщение на сайте
Skaidrs.
Sancheta
Sancheta 28.02.2009 11:41
92 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.