Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Projekts kopā ar ES fondu atbalstu К списку тем

Projekts kopā ar ES fondu atbalstu
Mums ir uzbūvētas iekārtas ar ES fonda finansiālu atbalstu, tagad iekārtās tika ievietoti filtri, kas būtiski palielina iekārtu vērtību un kalpošanas ilgumu. Bet vai mēs tā vispār drīkstējām darīt un kur tas varētu būt aprakstīts-ko drīkst, ko nē?
Sheila
Sheila 03.03.2009 09:18
202 сообщения на сайте

Ответы (8)

Pēc projekta nodošanas tos filtrus ievietojāt vai projekts vēl nebija pabeigts?
Ilma
Ilma 03.03.2009 09:33
30495 сообщений на сайте
pēc projekta nodošanas. Bet līgumā ir rakstīts, ka šo īpašumu-iekārtu drīkst dalīt un pārvietot, tikai viņam jāpaliek uzņēmuma īpašumam (nedrīkst iesaistīt 3.personu), bet tieši par iekārtas uzlabošanu, vērtības palielināšanu u.t.. nekas netiek minēts, arī latvijas investīciju un attīstības aģentūras mājas lapā nekādus noteikumus nevaru atrast...
Sheila
Sheila 03.03.2009 09:59
202 сообщения на сайте
Bet tā iekārta taču nekur Jums nav pazudusi un ir Jūsu īpašumā cik saprotu. Tad uzlabot var. Par to tad skatīt LGS standarsts Pamatlīdzekļi.
Ilma
Ilma 03.03.2009 10:13
30495 сообщений на сайте
Bet vai tad nevarat tos filtrus likt kā atsevišķus pamatlīdzekļus? Viņus noteikti būs arī jāmaina kādzeiz ,man liekaās tā bus vieglāk.
Lana5
Lana5 03.03.2009 10:16
218 сообщений на сайте
Šī iekārta mums ir un veiksmīgi darbojas. Šie filtri darbojas tikai kopā ar iekārtu, respektīvi tas ir kā iekārtas papildinājums. Filtriem kalpošanas laiks ir tāds pats kā iekārtai, jo īsti jau arī neviens nezin cik ilgi šie filtri kalpos, vispār šai iekārtai bija jākalpo bez filtriem, bet ižrādījās, ka bez filtriem neiztikt.
Sheila
Sheila 03.03.2009 10:39
202 сообщения на сайте
Nu tad LGS standarts -Pamatlīdzekļi:-)
Ilma
Ilma 03.03.2009 13:02
30495 сообщений на сайте
varbūt tos filtrus var norādīt vispār kā rezerves daļas. Bet ja tie filtri ir loti dārgi, tad jau sanāks iekārtas modernizēšana
Vineta1800
Vineta1800 03.03.2009 22:06
230 сообщений на сайте
Lasiet LGS Pamatlīdzekļi:-D
Ilma
Ilma 04.03.2009 08:34
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.