Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Правила 219 К списку тем
Ima3 05.03.2009 22:40
218 сообщений на сайте
218 сообщений на сайте
Ответы (14)
Меня в частности интерисуют чеки за такси. Можно их компенсировать работнику как командировочные расходы, или они входят в суточные?
Ima3 05.03.2009 22:51
218 сообщений на сайте
218 сообщений на сайте
7.2.3. par braukšanu ar kopējās lietošanas transportlīdzekļiem (arī taksometru) līdz lidostai, dzelzceļa stacijai, autoostai, kuģu piestātnei un no tām (arī no dzīvesvietas un atpakaļ), ieskaitot pasažieru apdrošināšanas obligātos maksājumus, ja ir iesniegti attiecīgos izdevumus apliecinoši dokumenti (izdevumus par braucienu ar taksometru, ja tie ir bijuši pamatoti, var atlīdzināt ar institūcijas vadītāja atļauju);
7.7. ārvalstīs veikto pārbraucienu izdevumus, ja tie paredzēti komandējuma dokumentā un ir iesniegti attiecīgi dokumenti, kas apliecina minētos izdevumus. Darbinieka braukšanas izdevumus attiecīgās valsts pilsētas sabiedriskajā transportā (arī taksometros) atlīdzina par summu, kas nepārsniedz 30 % no šai valstij noteiktās dienas naudas normas, ja ir iesniegti šādus izdevumus apliecinoši dokumenti. Atsevišķos gadījumos, ja par vietējā transporta izdevumiem (metro, piepilsētas vai vietējais vilciens) darbinieks nevar uzrādīt attaisnojošus dokumentus (biļete ir palikusi kontroles aparātā), izdevumus var atlīdzināt ar institūcijas vadītāja rakstisku atļauju;
В суточные они не входят.
7.2.3.если это был обоснованный проезд до аэропорта, ж/д вокзала, автостанции или порта, то с письменного разрешения руководства;
7.7. если поездки были за границей, то проезд в обществ.транспорте, включая такси, оплачивается в пределах 30% суточных.
7.7. ārvalstīs veikto pārbraucienu izdevumus, ja tie paredzēti komandējuma dokumentā un ir iesniegti attiecīgi dokumenti, kas apliecina minētos izdevumus. Darbinieka braukšanas izdevumus attiecīgās valsts pilsētas sabiedriskajā transportā (arī taksometros) atlīdzina par summu, kas nepārsniedz 30 % no šai valstij noteiktās dienas naudas normas, ja ir iesniegti šādus izdevumus apliecinoši dokumenti. Atsevišķos gadījumos, ja par vietējā transporta izdevumiem (metro, piepilsētas vai vietējais vilciens) darbinieks nevar uzrādīt attaisnojošus dokumentus (biļete ir palikusi kontroles aparātā), izdevumus var atlīdzināt ar institūcijas vadītāja rakstisku atļauju;
В суточные они не входят.
7.2.3.если это был обоснованный проезд до аэропорта, ж/д вокзала, автостанции или порта, то с письменного разрешения руководства;
7.7. если поездки были за границей, то проезд в обществ.транспорте, включая такси, оплачивается в пределах 30% суточных.
Наши такси сейчас дают такой подробный чек (маршрут, километраж, время, все реквизиты), к тому же принимают оплату безналично банковской карточкой, что руководство, как правило, оплачивает эти расходы.
Нет, это, по-моему, именно до/из аэропорта (ж/д воказала, автостанции и т.п.), так как транспорт, особенно самолеты, имеют "привычку" прилетать/улетать во внеурочное время, когда доставиться иначе, чем на такси практически невозможно.
Ja tā tas ir, tad arī es piekrītu Irena22.
Leciigaa 06.03.2009 11:56
2691 сообщение на сайте
2691 сообщение на сайте
"Irena22
На нашем ездят в аэропорт. " - да я это и имела ввиду :).
На нашем ездят в аэропорт. " - да я это и имела ввиду :).
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть