Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Paskaidrojums
Labdien!
Vai kādam ir sekojošu dokumentu paraugi, veidlapas, vai arī ir zināms, kur tādus dabūt?
Paskaidrojums par likikuma 54.p. kritēriju izpildi
Paskaidrojums par gada pārskata apstiprināšanu
Ответы (29)
А кому и что Вы объяснять собираетесь?
te iet runa par pievienojamiem dokumentiem EDSā, kad sniedz gada pārskatu.
Paskaidrojums par likuma 54.p. kritēriju izpildi - Paskaidrojums
Apliecinu, ka Gada pārskatu likuma nosacījumi attiecībā uz kritēriju ievērošanu, t.i. 54.pantaotrās, ceturtās un piektās daļas noteikumi ir izpildīti.
Paskaidrojums par gada pārskata apstiprināšanu - tas cik saprotu ir lēmums vai protokols par GP apstiprināšanu.
.. tam lēmumam vai protokolam ir kaut kādi paraugi?
Līdz šim neko tādu neesmu taisījis.
Ir paraugi.
Būtu e-pasts - nosūtītu.
Lūdzu .. tagad zem profila ir ..
Man nav šo dokumentu paraugu ķīniešu valodā.
Ir manā failu glabātuvē.
Booster-am nosūtīju pa e-pastu ķīniešu versiju.
Aģentam 007 = speciāls paldies!
Derēs arī latviešu valodā - mums ir pārstāvniecība Latvijā ..
P.S. Avataram koments: "Ja Jūs domājāt, ka Jums ir slikts darbs, tad padomājiet vēlreiz .. "
sveiki!es arī sniedzu GP pirmo reizi EDS un būtu ļoti pateicīga ja man arī atsūtītu uz e-pastu (evijux@inbox.lv) šos paraugus, proti, paskaidrojumu par gada pārskatu apstiprināšanu un vēl man radās jautājums, kas slēpjas zem šī lauka Pielikums(EDS iesniedzot GP).Un kā ar UIN, vai to sniedzat kā pielikuma failu, vai vienkārši ejat uz sarakst un sniedzar kā jaunu dokumentu.Paldies
Evijux
Atbildēju Jums citā tēmā - līdzīgā, palasiet.
Booster
Speciāls lūdzu!
Vienā citā tēmā uzrakstīju arī to otrā paskaidrojuma paraugu.
Starp citu mani šis paziņojums par gada pārskata apstiprināšanu kā saka nokaitināja:
Tiek taču pievienots protokola izraksts ( vai protokols) - kādēļ mākslīgi jāveido dokuments paziņoju ka gada pārskats apstiprināts....
PZ Kā Jums iet ar UIN deklarācijām:
1 Nodokļa aprēķina rezultāts 87 jābūt starpībai starp 84 un 85 rindu- tā ir jau veidlapas teksta (87=84-86)kļūda kas vēsturiski gadiem visur drukājas un te atkal- formulās iestrādāts iespēja labot nav. VID saņem deklarāciju ar kļudas pazīņojumu ( varbūt ka vakar nolaboja- UZ EDS dienestu nosūtiju ziņu).
Ja kāds aizpilda 9 pielikumu Ziedojumi:
pzaskataties kādi brīnumi vai nav- deklarācijā ierakstu; izdrukājot deklarāciju no EDS ir bet VID pieņemot nav- stāv tukša
Starp cit Kā Jums veicas ar UIN avansa maksājuma aizpildīšanu- laikam man tā domāšana paliek lēnāka bet neizdevās uzminēt ka tas viens datums ir 2010 gada 15 aprīlis ( datums kad tiks maksāts pēdējais avansa maksājums pēc aprēķina.
par pievienojamajiem failiem- kādēļ neželestībā mums jopriejām pierastas WORD ikdienā lietotais formāts- dabūju visus tekstus pārveidot citā formātā :'(
Brrr.Man izdevās veiksmīgi visu sagatavot un nosūtīt EDS gan Gada pārskatu gan UIN dekl., gan avansa aprēķinu. Iesaku mēģināties, ja neizdodas vienādi , mēģināties savādāk, kamēr izdodas.Kaspar jauku vārdu mēģināties.:-D
UIN avansa aprēķinu es arī laikam sapurgāju - to 2010.gaduizdevās atminēt, bet vispār viss pārējais, manuprāt, sagāja sviestā. Jāgaida zvans no VIDa.
Kaut jupis rāvis tos visus jauno veidlapu izgudrotājus!
Tāpēc taisat Word-ā, iesieniet, sanumurējeit un aiznesiet uz VID paši.
Man kājas nav loterijā vinnētas, lai staigātu uz visiem VIDiem.
Un papīrs arī maksā naudu.
Ilma izdevās ta ar pirmo gājienu- tikai aizgāju uz VID pārliecināties kas galā nonācis - vai nav kļūdu paziņojumi( un vai esmu visu pareizi iemānījusi ) un tad šie brīnumi izleca. Vienkārši jāliek daudz deklarācijas un pārskati- kā saka pēc pirmajiem noskaidroju riskus un savas iespējamās kļūdas.
Labi ja Jums inspektors to beigu matemātikas kļūdu pats nolabos- bet ja nē deklarācija karāsies kā ar kļūdu iesniegta.( sitēma pieņem bez kļūdas bet VID bāzē atverot apstiprināšanai atskaiti ( kur formula pareiza )- rāda kļūdas paziņojumu)
Par gada pārskatiem- viņiem 5 dienu laikā jāapstiprina un jāpārsūta uz UR= tā kā lai dieviņš nogrābsta kas tur būs.
Visvairāk mani kaitina fakts ka gada pārskatu nevar precizēt. . Šogad vismaz matemātiku izbauda sistēma- tā kā salīdzinoši maz iespējas ka būs kļūdas ievadā ( pagājušajā gadā formu aizpildīšnā neskaitīja sistēma matemātiku) . Ja tas nebūtu sakārtots tad gan nestu labāk ar kājām - kā te teica - nekā vadītu sistēmā.
Nu, re Gunta vismaz kādu prātīgu vārdu pasaka.
Mani arī māc bažas, kas tur galu galā sanāks.
Здравствуйте.
Мне тоже нужен образец Паскайдроюмса. Вышлите, плиииз на емайл
helen@ilg.lv
Спасибо огромное заранее.
Закрыть
Краткое описание нарушения