Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
PL 13.pants К списку тем
Sancheta 15.03.2009 10:40
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Ответы (11)
PL atlik.vērtība pēc nolietojuma atskaitījumiem finanšu grāmatvedībā. Kā ir pareizi??
Jā izslēgtajiem nod.aprēķinam atlikušo kategorijas vērtību uz gada sākumu samazina par izslēgtā PL atlikušo vērtību fin.grāmatvedībā.
Jā izslēgtajiem nod.aprēķinam atlikušo kategorijas vērtību uz gada sākumu samazina par izslēgtā PL atlikušo vērtību fin.grāmatvedībā.
Piedodiet manu stulbumu bet mums ir viens izslēgts PL par summu 5900,00 LVL Bet ne jau tam tajā ailē jāparādās, ne?
Ilma,
pastāsti, lūdzu, dealizētāk !:-|
Ilma,
pastāsti, lūdzu, dealizētāk !:-|
Sancheta 15.03.2009 11:15
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Tas par summu 5900,- LVL ir norakstītais PL, un es to ieliku tajā ailē "izslēgts", bet auditore saka, ka nav pareizi.
Sancheta 15.03.2009 11:17
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
от остаточной налоговой стоимости за прошлый год отнимаете остаточную финансовую стоимость в текущем году исключаемого PL, если результат отрицательный, восстанавливаете сумму в декларации, если положительный, рассчитываете износ. Если остаточная стоимость категории меньше 50 латов, то эта сумма также списывается и категория обнуляется.
Cik tam norakstītajam PL norakstīšanas brīdī ir atlikusī vērtība fin.grāmatvedībā tik arī jāliek ailē izslēgts.
Ilma,
tā es arī biju ielikusi - šī te izslēgtā PL vērtību, bet kas tad auditorei nepatika?
tā es arī biju ielikusi - šī te izslēgtā PL vērtību, bet kas tad auditorei nepatika?
Sancheta 15.03.2009 14:26
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
"13.panta tabulā kolonā Izslēgts jānorāda atlikusī vērtība pēc finanšu grāmatvedības - tā teikts likumā."
Redz kur viņas teksts.
Redz kur viņas teksts.
Sancheta 15.03.2009 14:34
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Par vērtību tam PL - novembrī sasita mašīnu, es norakstīju atlikušo vērtību (5900 LVL) kā arī norakstīju uzkrāto nolietojumu. Kas tad ir jāliek tanī ailē izslēgts?
Sancheta 15.03.2009 14:39
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
PL sākotnējā vērtība 1000,- Ls
Nolietojums 400,- Ls Šinī brīdī PL izslēdz( noraksta) atlikusī PL vērtība izslēgšanas brīdī 600 Ls.Tadšis 600 Ls būs jāraksta ailē izslēgts.
Nolietojums 400,- Ls Šinī brīdī PL izslēdz( noraksta) atlikusī PL vērtība izslēgšanas brīdī 600 Ls.Tadšis 600 Ls būs jāraksta ailē izslēgts.
Ilma,
mjā, tad jau man IR pareizi tanī ailē tas cipars...
mjā, tad jau man IR pareizi tanī ailē tas cipars...
Sancheta 15.03.2009 15:15
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть