Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

Abonentizdevumi К списку тем

Abonentizdevumi
Labdien, meklēju speciālistus, kas var pastāstīt savu pieredzi abonentizdevumu lietošanā.
Vineta_vilde
Vineta_vilde 16.03.2009 11:37
12 сообщений на сайте

Ответы (10)

Это какой опыт имеется ввиду? Как газеты читать?
Maija
Maija 16.03.2009 11:51
28223 сообщения на сайте
Es arī nesapratu:-)
Ilma
Ilma 16.03.2009 12:01
30495 сообщений на сайте
Domāts ir aptaujāt cilvēkus, kas lieto abonentizdevumus un var sniegt informāciju par abonentizdevumu lietošanas priekšrocībām un mīnusiem, ar mērķi uzlabot šo produktu, tiem, kas piedalīsies, varu noorganizēt no sava uzņēmuma izdevīgus darījumus.
Vineta_vilde
Vineta_vilde 16.03.2009 12:19
12 сообщений на сайте
Ну так сразу бы и сказали, что вы из lietišķas informācijas dienests (судя по адресу почты).

Мое мнение как отчасти вашей коллеги по поводу периодических изданий (любых, не только специализированных) - народ сейчас вообще ничего не читает. И бухи в том числе. Бухам достаточно ВГК, а всем остальным - комментариев на Дельфях.
Maija
Maija 16.03.2009 12:49
28223 сообщения на сайте
Я читаю "Вести" и ВГК
Albina
Albina 16.03.2009 12:51
64827 сообщений на сайте
Es uzskatu, ka lietderīgi ir tikai diski ar dokumentu paraugiem kurus var koriģēt.Grāmatas par likumiem vispār nav vērts pirkt, to visu var daudz labāk izlasīt internetā.
Ilma
Ilma 16.03.2009 13:19
30495 сообщений на сайте
paldies Jums par viedokļiem!
Vineta_vilde
Vineta_vilde 16.03.2009 13:47
12 сообщений на сайте
Es lietoju LID izdevumus un esmu konservatīvi palikusi pie papīra varianta, lai visus jaunumus atrastu un izlasītu netā ir jātērē milzums laika. LID izmaiņas sūta pietiekami bieži un var izsekot izmaiņām. Agrāk izmantoju arī Dienas biznesa rokasgrāmatas, bet izmaiņas 1x ceturksnī par piedāvāto cenu ir galīgi garām. Protams, izvēle par labu vienam vai citam variantam ir arī maciņa biezuma jautājums.:-S
Zinme
Zinme 16.03.2009 21:22
1195 сообщений на сайте
Es gan atteicos no papīra varianta - ļoti daudz laika aizņem grozījumu ievietošana-pārvietošana.

Informācijai jāseko tieši normatīvajo aktu grozījumos un to darīt parocīgāk pašrocīgi (likumi.lv, vgk.lv).

Pirmkārt tāpēc, ka "likumos" ir gan grozījumu teksts (parocīgi, jo redzi tieši to, kas grozīts), gan aktuālā versija.

VGK parocīgs ar to, ka parasti "asi" un "asenes" pamana un laicīgi brīdina par grozījumiem (pievērš pārējo personu uzmanību).
Mu-maija
Mu-maija 17.03.2009 09:35
15928 сообщений на сайте
Liels paldies, man Jūsu domas ir nozīmīgas, esmu Jums ļoti pateicīga par jebkuru viedokli!
Vineta_vilde
Vineta_vilde 18.03.2009 09:29
12 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.