Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Pievienotās vērtības nodoklis К списку тем

Pievienotās vērtības nodoklis
Vēlos lūgt Jūsu konsultāciju, uzņēmums sniedz dzīvojamo māju apsaimniekošanas pakalpojumus. Aprēķinātā apsaimniekošanas maksa ir ar pievienotās vērtības nodokli nepaliekams darījums.

Saskaņā ar noslēgtajiem kreditēšanas līgumiem esam veikusi renovāciju atsevišķās dzīvojamās mājās. Šo māju dzīvokļu īpašniekiem pēc renovācijas darbu pabeigšanas apsaimniekošanas maksa tika paaugstināta. Visu aprēķināto apsaimniekošanas maksu turpinām uzskatīt kā ar pievienotās vērtības nodokli neapliekamu darījumu. Visu PVN, kas tika uzrādīts rēķinos par saņemtajiem materiāliem un pakalpojumiem, kuri izlietoti renovācijas veikšanai, PVN deklarācijā uzrādīts kā neatskaitāmais priekšnodoklis.

Sakiet, lūdzu, vai rīkojamies pareizi, vai arī šī paaugstinātā apsaimniekošanas maksas daļa ir jāizdala kā atsevišķs ar PVN apliekams darījums, vienlaicīgi visu iepriekš minētajos rēķinos norādīto PVN uzrādot kā atskaitāmo priekšnodokli.
Ll9
Ll9 17.03.2009 19:10
126 сообщений на сайте

Ответы (1)

Вы абсолютно правильно всё делаете.
Martinas
Martinas 17.03.2009 21:15
38532 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.