Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Pašu kapitāla izmaiņu pārskats EDS К списку тем
Leldo 18.03.2009 08:47
127 сообщений на сайте
127 сообщений на сайте
Ответы (14)
Es atsevišķā rindā neliku, bet darīju kā viņi grib.Tasnav nepareizi un kāpēc pašam ko rakstīt.Viņu ideju jau saprast var.Betvarbūt var arī rakstīt, tas pats jau arī sanāks.
Vispār jau ir dīvaini, ka mums ir jāuzmin, ko kurš ir gribējis - ka nevar skaidri un gaiši uzrakstīt gan veidlapu, gan instrukciju.
Vispār man ir tāds priekšstats, ka - jo tālāk, jo sarežģītāk un nesaprotamāk. Pēc jaunās versijas ieviešanas EDS darbojas arvien nepieņemamāk - daudz vairāk laika aizņem pārskatu sagatavošana un iesniegšana. Bet iztērēti tiek miljoni!
Cerēt, ka kādreiz tas izbeigsies, laikam būtu naivi.
Vispār man ir tāds priekšstats, ka - jo tālāk, jo sarežģītāk un nesaprotamāk. Pēc jaunās versijas ieviešanas EDS darbojas arvien nepieņemamāk - daudz vairāk laika aizņem pārskatu sagatavošana un iesniegšana. Bet iztērēti tiek miljoni!
Cerēt, ka kādreiz tas izbeigsies, laikam būtu naivi.
Man radās tāds jautājums,manam uzņēmumam šis bija pirmais darbības gads, un beidzās ar zaudējumiem, kā man tad šo veidlapu aizpildīt. Paldies.
Evijux 20.03.2009 14:10
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
Ar to pārskatu ir tāāāāāda ņemšanās.
Vienu šodien vai pusstundu mocīju, kamēr iedabūju iekšā.
Ačumetj!
Vienu šodien vai pusstundu mocīju, kamēr iedabūju iekšā.
Ačumetj!
man pirmais tā grūtāk gāja, bet pēc tam uzķēru to fīču un nākošie aizgāja jau tāpat kā Ilmai. Aivars007 vai tad tev tur tik daudz skaitļu?
es biju domājusi skaitļus (kas jau sastāv no cipariem) pozīciju ziņā- to daudzumu. Man ir tikai pamatkapitāls, peļņa/ zaudējumi un dividendes.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть