Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ieņēmumos pārskaitītais rezervju samazinājums К списку тем
Ieņēmumos pārskaitītais rezervju samazinājums
Sveiki, grāmatveži,
Tas droši vien ir muļķīgs jautājums, bet lūdzu nesmejieties, man pirmo reizi ar šo jāsaskaras
Kur PZ un bilancē liek šo kontu "Ieņēmumos pārskaitītais rezervju samazinājums" un "ar saminiecisko darbību nesaistītie izdevumi" atlikumu? Kur tie parādās?
Ответы (8)
А разве резервы у Вас образовывались не за счет чистой прибыли?
Man 2007. gadā bija uzkrājumi atvaļinājumiem. Šogad to ir mazāk, tāpēc es iegrāmatoju starpību D42XX,43XX K6560
ieņēmumi un izdevumi iet uz PZA attiecīgi - Pārējie uzņēmuma saimnieciskās darbības ieņēmumi un pārējās saimnieciskās darbības izmaksas.
Konkrēti būs tā - es "Ieņēmumos pārskaitītais rezervju samazinājums" likšu pie "pārējās saimniciskās darbības ienēmumi".
Только не забудьте потом в декларации откорректировать, чтоб с этих доходов налог не платить.
Spasibo
Vai tad jaunā pieeja neeksistē. Man iestāstīja ka šie uzkrājumi vairs nav rezerves bet uzkrātās saistības. ( ziniet un daudz arī nespēju šim viedoklim pretoties)
Kāda pieredze šai jautājumā citiem ???
Моё мнение, что ошибкой не будет ни то, ни другое.
Закрыть
Краткое описание нарушения