Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Izdevumi 100% apmera pasnodarbinatajam D3 veidlapa К списку тем
Lapsina 18.03.2009 16:55
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ответы (9)
Izlasiju, bet man nav skaidrs. Tapec jau jautaju!:'(
Lapsina 18.03.2009 18:12
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
А я вообще не поняла вопроса...Все доходы/расходы отражаются в журнале хоз.деятельности,а в Д3 идут общие суммы за год.Причем тут izdevumi, kas būtu iekļaujami D3 deklarācijā 100% apmērā. Piemēram, frizierim, šampūnu un citu matu kopšanas līdzekļu iegāde?
Ja, laikam jau nepareizi uzdevu jautājumu - Gizai taisnība, vai var 100% no šiem izdevumiem likt kā izmaksas žurnālā (no kurienes pēc tam iet summas uz D3). Es nesaprotu, vai varu likt 100% vai jārēķina 70%.
Lapsina 18.03.2009 18:38
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Par pamatlīdzekļiem man skaidrs, telefonu un telpu nomu arī, auto izdevumiem arī, par to ir detalizēti skaidrots. Bet par izdevumiem, kas 100% attiecas tikai uz saimniecisko darbību un ir dokumentāli pierādāmi - vai var 100% likt kā izdevumus?
Lapsina 18.03.2009 18:39
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Jā var likt 100% uz saimniecisko darbību. Par a/m un piem telefonu zināms, ka tos izmantosiet ne tikai saimn.darbībai, bet arī peronīgām vajadzībām, jo šeit nevar stingri to nošķirot.Bet maz ticams , ka šampūnu u.c matu kopšanas līdzekļus izmantosiet savām vajadzībām. Un ja arī izmazgāsiet pati sev galvu ar tiem šampūniem tas būs mazāk kā piem. 30%.Doma apmēram tāda:-D
Protams, frizieris iekļauj saimnieciskas darbības izdevumos šampūnu un citu matu kopšanas līdzekļu % izmērā.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть